ClickCease

De Quizshow Online presenteert

Personeelsvereniging De Bonnefooi (CJIB)

Welkom bij De Quizshow Online!

Doe jij straks mee aan deze spannende en toffe quiz, live vanaf je eigen favoriete plekje in je eigen huis? Op deze pagina vind je uitleg over hoe je mee kunt doen met deze quiz en wat je daarvoor nodig hebt. Om met je smartphone in te kunnen loggen heb je een pincode nodig. Deze verschijnt 15 minuten voor aanvang op deze pagina. Ververs deze pagina als je deze al langer dan 15 minuten voor aanvang open had staan.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Pincode

87490

Zichtbaar vanaf ongeveer 15 minuten voor aanvang van de quiz.

Wat heb je nodig?

  1. Een laptop, computer of tablet om de livestream van de quiz te volgen.
  2. Een smartphone met daarop de app QuizXpress Smart Buzzer om je antwoorden door te geven.

Hoe doe je mee?

  1. Hou deze pagina open op je laptop, computer of tablet om de livestream te kunnen volgen. Deze staat hier onder al klaar. Vanaf ongeveer 15 minuten voor aanvang zal de live-uitzending starten.
  2. Download op je smartphone de app QuizXpress Smart Buzzer.
  3. Vul op je smartphone je spelersnaam in en druk op ‘AANMELDEN MET PIN’.
  4. Vul de pincode in die bovenaan deze pagina staat en druk op ‘LOGIN MET PIN’.
  5. Wacht nu op verdere instructies van de quizmaster.

Aandachtspunten

  • Een livestream komt altijd vertraagd bij je binnen. Geef daarom op tijd antwoord, hou rekening met 5 seconden vertraging.
  • De meeste vragen hebben 20 seconden bedenktijd. Geef je antwoord voordat de tijd op de app is afgelopen. Deze is leidend..
  • Tijdens de quiz kun je met elkaar en de quizmaster chatten. Maar laat je niet te veel afleiden, anders ben je te laat met het antwoord.

Je hebt 2 apparaten nodig: Het eerste apparaat om de livestream mee te bekijken, bijvoorbeeld een laptop. Het tweede apparaat om de antwoorden te kunnen geven tijdens de quiz. Hiervoor heb je de app QuizXpress Smart Buzzer nodig. Deze kun je installeren op Android en iOS. Dit tweede apparaat moet daarom een smartphone of tablet zijn die deze app ondersteund. Klik hier voor de Android app en klik hier voor de iOS app.

Ja dat kan! Je hoeft dan maar 1 keer de livestream te starten. Iedereen speelt vervolgens op zijn eigen smartphone mee en geeft daar zijn/haar antwoorden op. Hou wel rekening met de richtlijnen die de overheid en het RIVM aangegeven. Zoek elkaar niet op! Speel de quiz vanuit je eigen huis.

Dat kan vanaf de meeste smartphones en wordt ‘casten’ genoemd. Start de livestream en druk daarna op het ‘cast’-icoontje (zie hieronder). Kies vervolgens het apparaat waar je naar toe wilt casten. Zo ziet het icoon om te casten naar je TV er uit:

Dat kan vanaf de meeste smartphones en wordt ‘casten’ genoemd. Start de livestream en druk daarna op het ‘cast’-icoontje (zie hieronder). Kies vervolgens het apparaat waar je naar toe wilt casten.

Zo ziet het icoon om te casten naar je TV er uit:

De antwoorden geef je via een speciale app genaamd QuizXpress Smart Buzzer. Deze is beschikbaar voor Android en iOS telefoons. Deze app kun je alvast downloaden via onderstaande links. Inloggen kan pas als de quiz bijna gaat starten (meestal 15 minuten voor aanvang). Daarnaast heb je bij het inloggen mogelijk ook een ticketcode nodig, deze vind je in de bevestigingsmail of toegestuurde ticket.

Als je inlogt in de quizapp moet je de ‘Spelersnaam’ invullen zoals je deze bij de aanmelding hebt ingevuld.

Heb je nog een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Let op! Wanneer je een vraag hebt bij een quiz die op het punt staat te beginnen kunnen wij je niet meer helpen. Zorg er daarom voor dat je goed bent voorbereid op de quiz door de app op tijd te installeren en inloggegevens bij de hand te hebben.

Wat vond je van De Quizshow Online?

Wij hopen dat je hebt genoten van De Quizshow Online! Daarom willen wij je vragen om na afloop van deze quiz hier een review achter te laten. Uiteraard hopen wij op de 5 sterren!

Om je een handje te helpen: onder alle reacties die we uiterlijk 31 oktober 2020 ontvangen verloten wij een overheerlijke attentie. Grijp dus nu je kans!

quiz

Rated 5 out of 5
11 maart 2021

Het was weer een super gezellige avond!! Bouke ging weer los 😀
Een uitje in de Corona tijd…

Avatar for Hilly en Liza
Hilly en Liza

Gezellige avond!!!!!!

Rated 5 out of 5
11 maart 2021

We hebben ontzettend genoten tijdens de Quiz. De tijd vloog om, want we hebben van iedere minuut genoten. Gezellig, hoor met quizmaster Bauke! Wil je een avond gezelligheid hebben, boek Bauke en je bent er zeker van dat je een gezellige avond zult beleven!

Avatar for Siemy Bosma
Siemy Bosma

Meeslepend en uitdagend

Rated 5 out of 5
11 maart 2021

Leuke afwisseling in rondes en gevarieerde vragen!
Beleving compleet met een interactieve chat.

Avatar for Keimpe
Keimpe

ZINGO TOPPER

Rated 5 out of 5
15 januari 2021

Het was super leuk om op deze manier toch bingo/zingo te kunnen spelen. De sfeer zat er goed in en het tempo was prima. Misschien leuk om 2 rondes ZINGO te doen i.p.v. 1. Of zoals wij dat noemen, een staronde. Dan moet je juist niet een getal kunnen aankruisen. Bedankt voor de organisatie/presentatie!

Avatar for Vera Weidema
Vera Weidema

TOP avond !!!

Rated 5 out of 5
15 januari 2021

De BINGO was geweldig. Dat idee van de ZINGO was een lekkere afwisseling van de BINGO. Een TOP avond hebben we gehad …

Avatar for Marc L
Marc L