Volleybalvereniging DFS

Volleybalvereniging DFS
Op vrijdag 17 januari 2020 organiseert volleybalvereniging DFS een geweldige ledenavond. De Quizshow is er bij!! In een spectaculaire quiz gaan we het nieuwe jaar flink energiek starten met een quiz. De quizavond is voor leden van volleybalvereniging DFS. Via deze pagina kun jij je nu opgeven. Doe je mee?

Aanmelden

Doe jij mee met De Quizshow? Meld je dan aan middels het aanmeldformulier hiernaast. Een aantal zaken zijn goed om te weten:

Eventgegevens
Datum: vrijdag 17 januari 2020
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Verwacht einde quiz: 22.15 – 22.30 uur

Locatie: ‘t Roodhert, Schoolstraat 3, Burgum

Inschrijving
Inschrijven gaat per team Een team moet bestaan uit 5 deelnemers. Alle namen van de deelnemers moeten worden.

Tijdens De Quizshow worden er foto’s en video’s gemaakt voor promotiedoeleinden. Deze kunnen worden gebruikt op www.dequizshow.nl en verbonden Social Media kanalen. Door je als team in te schrijven ga je akkoord met publicatie hiervan. Daarnaast kunnen we je e-mailadres naast de inschrijfbevestiging nog gebruiken om je vooraf aan het event te voorzien van de laatste informatie en na het event om je mening te vragen over het event. Je wordt niet aangemeld voor een nieuwsbrief. Na het event wordt de einduitslag onder vermelding van de teamnaam gepubliceerd op deze webpagina. Andere gegevens die zijn opgegeven bij inschrijving worden 1 jaar na het event verwijderd.
Deze speler is tevens contactpersoon en teamcaptain.

De Quizshow van Volleybalvereniging DFS

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)