De Quizshow Online presenteert

De Omrin Bingoshow

Zaterdag 20 maart 2021 - Aanvang: 20.00 uur

Welkom bij De Quizshow Online!

Doe jij straks mee aan deze spannende en toffe quiz, live vanaf je eigen favoriete plekje in je eigen huis? Op deze pagina vind je uitleg over hoe je mee kunt doen met deze quiz en wat je daarvoor nodig hebt. Om met je smartphone in te kunnen loggen heb je een pincode nodig. Deze verschijnt 15 minuten voor aanvang op deze pagina. Ververs deze pagina als je deze al langer dan 15 minuten voor aanvang open had staan.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wat heb je nodig?

 1. Een laptop, computer of tablet om de livestream met daarop de quiz te volgen.
  Let op! Volg de livestream op een eigen computer, niet via bedrijfsnetwerk of computer van je werkgever. Deze kunnen zo streng zijn beveiligd dat de livestream en/of chat niet door worden gelaten.
 2. De bingokaarten die je digitaal toe hebt gestuurd gekregen. Voor elke ronde een aparte mail. Je kunt de bingokaart online afkruizen of druk deze af.

Hoe doe je mee?

 1. Hou deze pagina open op je laptop, computer of tablet om de livestream te kunnen volgen. Deze staat hier onder al klaar. Vanaf ongeveer 15 minuten voor aanvang zal de live-uitzending starten.
 2. Open alvast de bingokaart voor de eerste ronde op je smartphone of tablet.
  Liever printen? Elke mail geeft een andere bingokaart. Print elke kaart uit.
 3. Wacht nu op verdere instructies van de presentator.

Let op! Schakel na het inloggen en tijdens de quiz niet over naar andere apps. Log ook niet uit. Hierdoor loop je het risico uit het spel te worden gegooid. Dit kunnen we niet meer voor je oplossen

BINGOLIJN: 0511 - 700 201

Heb je tijdens de uitzending Bingo? Bel dan zo snel mogelijk met de bingolijn! De eerste beller wordt rechtstreeks doorverbonden met de studio. Wanneer er meer bellers zijn worden deze in de wachtrij gezet, in het geval van een valse bingo komt automatisch de volgende beller aan de kans. Zorg er voor dat je de naam kunt vertellen die je hebt ingevuld toen je de bingokaart hebt geopend of uitgeprint.

Aandachtspunten

 • Een livestream komt altijd vertraagd bij je binnen. Hou rekening met 5 seconden vertraging.
 • Bel direct naar de studio als je Bingo hebt. Alleen de snelste beller krijgt de kans de kaart te laten controleren.
 • Tijdens het spel kun je met elkaar en de presentator chatten. Maar laat je niet te veel afleiden, anders mis je misschien getallen!

Je hebt 2 apparaten nodig: Het eerste apparaat om de livestream mee te bekijken, bijvoorbeeld een laptop. Het tweede apparaat om de bingokaart te kunnen bekijken en de getallen af te strepen. Het tweede apparaat is niet nodig wanneer je de bingokaarten hebt afgedrukt. Zorg er dan wel voor dat je weet welke naam je had ingevuld bij het printen van de kaarten.

Ja dat kan! Je hoeft dan maar 1 keer de livestream te starten. Iedereen speelt vervolgens met zijn eigen bingokaart mee. Hou wel rekening met de richtlijnen die de overheid en het RIVM aangegeven. Zoek elkaar niet op! Speel de bingo vanuit je eigen huis.

Dat kan vanaf de meeste smartphones en wordt ‘casten’ genoemd. Start de livestream en druk daarna op het ‘cast’-icoontje (zie hieronder). Kies vervolgens het apparaat waar je naar toe wilt casten. Zo ziet het icoon om te casten naar je TV er uit:

Dat kan vanaf de meeste smartphones en wordt ‘casten’ genoemd. Start de livestream en druk daarna op het ‘cast’-icoontje (zie hieronder). Kies vervolgens het apparaat waar je naar toe wilt casten.

Zo ziet het icoon om te casten naar je TV er uit:

Bel zodra je bingo hebt met de Bingolijn, via telefoonnummer 0511-700201. De snelste beller komt rechtsreeks in de studio. Zijn er meer bellers? dan komen deze in de wachtrij terecht. Je wint de prijs als je bingo juist is. Hebj e een valse bingo? Dan mag een eventuele volgende beller de kaart laten controleren. Zijn er geen wachtenden? Dan gaan we door met de trekking.

Hierin vul je jouw eigen voornaam en achternaam in. Op deze wijze kunnen wij de geldigheid van je eventuele bingo controleren.

Wanneer de livestream niet wil starten maak je waarschijnlijk verbinding via een bedrijfsnetwerk of werk je via een hoog beveiligde computer van je werkgever. Volg de livestream via je eigen computer en eigen verbinding, log niet in via een bedrijfsnetwerk. De beveiliging van sommige netwerken en/of computers kunnen de livestream tegenhouden. Probeer eventueel ook een andere browser (bijvoorbeeld Chrome, Edge of Safari). Mocht je geen andere computer hebben dan kun je de livestream helaas niet volgen, hier hebben wij geen invloed op.

Heb je nog een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Let op! Wanneer je een vraag hebt bij een spel die op het punt staat te beginnen kunnen wij je niet meer helpen. Zorg er daarom voor dat je goed bent voorbereid op de uitzending door de links naar de bingokaaart bij de hand te hebben of ze voor de uitzending al af te drukken als je dit wilt.

Wat vond je van De Quizshow Online?

Wij hopen dat je hebt genoten van De Quizshow Online! Daarom willen wij je vragen om na afloop van deze quiz hier een review achter te laten. Uiteraard hopen wij op de 5 sterren!

Om je een handje te helpen: onder alle reacties die we deze maand ontvangen, verloten verloten wij een overheerlijke attentie. Grijp dus nu je kans!

Super tof! Ik wil nog een keer :).

Rated 5 out of 5
20 maart 2021

Bedankt voor de gezellige en vooral spannende avond :).

Margo

Showtijgers !

Rated 5 out of 5
20 maart 2021

Leuke show ! Goed opgebouwd ,de presentatie zat goed in elkaar De interactie was prima ! De heren zijn lekker zichzelf en weten een prima sfeer te creëren in je huiskamer ! Het was een leuke avond hier in de huiskamer voor zowel de kinderen als voor pappa en mamma.

Danny

supersfeer en gezellige avond!

Rated 5 out of 5
20 maart 2021

deze mannen zorgen voor een supersfeer en een geweldig leuke bingo-avond! Vooral de laatste ronde met de hoofdprijs was erg spannend…

Jellie B

THE OMRIN BINGOSHOW

Rated 5 out of 5
20 maart 2021

Ontzettend leuke avond gehad een x wat anders en de heren kunnen eventueel ook nog een andere carriere beginnen als presentatoren goed gedaan,
Bedankt heren(toppers) voor de gezellige avond
mvg Esther Wijkhuijs

Esther Wijkhuijs

ronald en valentijn met de voetjes op de bank

Rated 5 out of 5
20 maart 2021

wat een fantastische koppel zijn jullie gezellig leuk goed gedaan.
bingo vind ik verschrikkelijk, dit is de eerste bingo in mijn leven die ik echt leuk vond. jullie zijn toppers.

Ronald leyting Omrin