ClickCease

Reviews

Wij kunnen je van alles vertellen over De Quizshow en de mogelijkheden voor jouw event. Maar vinden anderen nou eigenlijk van De Quizshow? Dat laten we je hier graag zien!

Ben jij zelf al een keer bij De Quizshow geweest of de show geboekt? Dan zijn we erg nieuwsgierig naar jouw mening. Vertel anderen wat je er van vond door hieronder jouw review achter te laten. En natuurlijk worden we dan het meest blij van een hogere score. Heb je tips? Dan horen we die graag hier. Zo help je ons De Quizshow te verbeteren. Dank je wel!

Mogen we jouw review?

Origineel en professioneel

Rated 5 out of 5
1 juli 2019

Origineel, professioneel qua schermen en kastjes waarop je de antwoorden kunt geven toegespitst op de groep welke hier gebruik van maakt. Humor, muziekfragmenten, concentratievragen, weetje etc.

Kortom een aanrader!

Avatar for Petra Blaakmeer
Petra Blaakmeer

Paardenrace was gaaf!

Rated 5 out of 5
20 juni 2019

Vaak over een pubquiz gehoord. Maar nog nooit eentje bijgewoond. Wat is het geweldig opgezet allemaal. Bouke maakt er een complete show van. Het was erg afwisselend. De paardenrace was het leukst! Enorm gezellige avond gehad. Grote complimenten.

Avatar for Nathaloe Postma
Nathaloe Postma

Leuke interactie met het publiek

Rated 5 out of 5
20 juni 2019

Heel erg leuk!! Professionele uitstraling,. Goede afwisseling in de vragen en leuke interactie met publiek. Wij hebben erg genoten van de avond, zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader!!!!

Avatar for Jan van der Heide
Jan van der Heide

Leuke bloopers

Rated 5 out of 5
20 juni 2019

Super leuk in elkaar gezet bouke dikke duim????. Vooral het blooperfilmpje en de vragen daarover.

Avatar for Tineke van Zandvoort
Tineke van Zandvoort

Super joene!!

Rated 5 out of 5
20 juni 2019

Ik foen it geweldig. 12e van de 32 teams, hoege we us ek nog net iens te skamjen . eigenlijk alles was leuk. Bauke deed het super. Hele leuke manier van quizen.

Super joene!!

Avatar for Ellie Feddema
Ellie Feddema