ClickCease

Reviews

Wij kunnen je van alles vertellen over De Quizshow en de mogelijkheden voor jouw event. Maar vinden anderen nou eigenlijk van De Quizshow? Dat laten we je hier graag zien!

Ben jij zelf al een keer bij De Quizshow geweest of de show geboekt? Dan zijn we erg nieuwsgierig naar jouw mening. Vertel anderen wat je er van vond door hieronder jouw review achter te laten. En natuurlijk worden we dan het meest blij van een hogere score. Heb je tips? Dan horen we die graag hier. Zo help je ons De Quizshow te verbeteren. Dank je wel!

Mogen we jouw review?

Eerste prijs

Rated 5 out of 5
16 juni 2019

SUPER MOOI wij wij hadden de eerste prijs met de Suderwijntjes het was te GEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alles en de de spelregels warren duidelijk en het was kei gaaf

Avatar for Tjalling Haakma
Tjalling Haakma

Geweldige avond

Rated 5 out of 5
16 juni 2019

We hebben een geweldige avond met Bouke beleeft in ons dorpshuis in Suwald!I

Vooraf met alle vrijwilligers een gezamelijk lopend buffet gehad en daarna de Quizshow!!. Iedereen werd door de showmaster onderverdeeld door middel van nummering….Dat is soms ook beter want nu zat je bij dorpsgenoten waar je anders nooit mee spreekt!! Het fanatisme van iedereen om snel het juiste antwoord op de “bakjes”te geven was geweldig!! Hij heeft er een wervelende avond van gemaakt en ik zal hem zeker bij andere mensen aanbevelen!!

Avatar for Gea Kooi
Gea Kooi

Suwald

Rated 4 out of 5
16 mei 2019

Prachtige show met leuke vragen soms makkelijk en soms moeilijk en dat maakt het erg leuk om mee te doen.

Avatar for Sjoukje Nijboer
Sjoukje Nijboer

Zingo!

Rated 5 out of 5
25 april 2019

Vrijdag 1 maart jl. heeft Bouke Koning het muzikale spel “Zingo” verzorgd tijdens onze jaarlijkse vrijwilligersavond. Een groot succes! Zingo is een soort Bingo, niet met cijfers, maar met muziekfragmenten. Door deze muziekfragmenten komt de stemming er snel in. Mede dankzij de presentatie van Bouke en de perfect uitgezochte mix van muziek (van Nederlandstallig tot Bob Marley) hebben wij een super avond gehad.

Avatar for Tea Schotanus
Tea Schotanus

Reactie van De Quizshow

Zingo! is ook van de makers van De Quizshow. Het was leuk om dat spel bij VV Kollum te mogen verzorgen. Graag tot snel!

“Een feest voor helden”

Rated 5 out of 5
18 december 2018

“Een feest voor helden”, zo noemde jij het zelf. Wij hadden zelf wat andere namen bedacht… Dat was meteen het begin van een avond die in het teken stond van lachen en plezier hebben met elkaar. We hebben genoten van de pubquiz en van jou als presentator. Met een mooie persoonlijke boodschap die ons ook nog met elkaar verbond. We hebben allemaal weer wat geleerd, zelfs jij over dames turnen. Waar zo’n avond wel niet goed voor is. Moraal van het verhaal, dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Avatar for Hennie van der Bij, Ziekenhuis Nij Smellinghe
Hennie van der Bij, Ziekenhuis Nij Smellinghe