ClickCease

Reviews

Wij kunnen je van alles vertellen over De Quizshow en de mogelijkheden voor jouw event. Maar vinden anderen nou eigenlijk van De Quizshow? Dat laten we je hier graag zien!

Ben jij zelf al een keer bij De Quizshow geweest of de show geboekt? Dan zijn we erg nieuwsgierig naar jouw mening. Vertel anderen wat je er van vond door hieronder jouw review achter te laten. En natuurlijk worden we dan het meest blij van een hogere score. Heb je tips? Dan horen we die graag hier. Zo help je ons De Quizshow te verbeteren. Dank je wel!

Mogen we jouw review?

Alles volledig onder controle

Rated 5 out of 5
22 oktober 2018

Onlangs hebben wij met collega’s een ontzettend leuke Pubquiz gehad waarbij de presentatie in handen was van Bouke Koning. In het voortraject heb ik met Bouke goed kunnen sparren over hoe wij de Pubquiz het best onder de aandacht kunnen brengen onder de collega’s. Tijdens de quiz wordt het duidelijk dat je met Bouke iemand in huis haalt die weet wat hij doet en alles volledig onder controle heeft. Wanneer er op de locatie iets niet op orde is, heeft hij zelf een plan B waardoor de quiz vlekkeloos verloopt. Ik kan Bouke bij iedere quiz aanraden omdat hij; meedenkt, professioneel is, flexibel is en zorgt voor een leuke sfeer met zeer veelzijdige vragen.

Avatar for Marinus de Vries, Rabobank Klantenservice
Marinus de Vries, Rabobank Klantenservice

Uniek tijdens Gondelvaart Aldeboarn

Rated 5 out of 5
27 juli 2016

Nogmaals bedankt voor je hulp en je geweldige inzet. De mensen uit het dorp vonden het erg leuk.

Avatar for Paul Menger, Gondelvaart Aldeboarn
Paul Menger, Gondelvaart Aldeboarn