Reviews

Wij kunnen je van alles vertellen over De Quizshow en de mogelijkheden voor jouw event. Maar vinden anderen nou eigenlijk van De Quizshow? Dat laten we je hier graag zien!

Ben jij zelf al een keer bij De Quizshow geweest of de show geboekt? Dan zijn we erg nieuwsgierig naar jouw mening. Vertel anderen wat je er van vond door hieronder jouw review achter te laten. En natuurlijk worden we dan het meest blij van een hogere score. Heb je tips? Dan horen we die graag hier. Zo help je ons De Quizshow te verbeteren. Dank je wel!

Mogen we jouw review?

Opperste compliment van een fries

Rated 3,0 out of 5
23 oktober 2020

Compliment: It koe minder.

Opzet quiz heel goed en voldeed deze zonder meer aan mijn verwachtingen.

Aandeel van muziek vragen vond ik aan de hoge kant.

Verder moet je wel heel veel tv kijken om het deel tv gerlateerde vragen te kunnen beantwoorden. Een minder tv kijkende deelnemer kan dan gedwongen tot het gok antwoord .

Ook had er voor mij wat meer plaatselijke en regionale vragen kunnen worden gesteld.

Maar een volgende keer zal ik zeker weer tot de deelnemers behoren.

Avatar for klaas dijkstra
klaas dijkstra

geweldig!!!!!!!

Rated 5,0 out of 5
23 oktober 2020

We hebben genoten van deze quiz en de quizmaster, wat hebben we gelachen en op elkaar gescholden l.o.l. in 1 woord een prachtige avond gehad met zijn allen.

Avatar for de jong-ones
de jong-ones

Supergezellige show!!

Rated 5,0 out of 5
29 september 2020

We vonden deze show geweldig om te doen. We wisten totaal niet wat we konden verwachten, maar de vragen waren echt heel leuk. De chatfunctie bij het spel is een hele leuke en gezellige functie. De quizmaster heeft een hele leuke en vlotte babbel en praat de show op een geweldige manier bij elkaar! Deze quiz staat zeker garant voor een leuke avond!

Avatar for Kyona (CJIB)
Kyona (CJIB)

Quizshow = leuke spelervaring

Rated 5,0 out of 5
29 september 2020

Vragen zijn gevarieerd en divers, voor iedereen wat wils. Inkoppers afgewisseld met breinkrakers.

Avatar for Keimpe
Keimpe

Super gezellig!

Rated 5,0 out of 5
29 september 2020

Steeds weer een geweldige leuke avond! Leuke afwisselende vragen. Vind het knap dat jullie elke keer nieuwe vragen weten te bedenken. Misschien een keer iets over film of filmsterren. En de muziekvragen waren dit keer iets afwisselender. Niet alleen moderne takkeherrie. Iets meer muziek voor de iets oudere deelnemers. Lijkt me ook leuk om iets topografisch er in te verwerken. Vooral geen reken vragen dan gaan we snel af haken 🙂

Avatar for TwoAngels
TwoAngels

Nieuwsbrief

Laat hieronder jouw gegevens achter om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een activeringslink. Klik deze aan om je aanmelding definitief te maken.

Psst… Mogen wij je op de hoogte houden van het leukste nieuws rondom De Quizshow?