De Quizshow Online presenteert

SGI Compliance

Dinsdag 29 juni en donderdag 1 juli 2021

Welkom bij De Quizshow Online!

Doe jij straks mee aan deze spannende en toffe quiz, live vanaf je eigen favoriete plekje in je eigen huis? Op deze pagina vind je uitleg over hoe je mee kunt doen met deze quiz en wat je daarvoor nodig hebt. Om met je smartphone in te kunnen loggen heb je een pincode nodig. Deze verschijnt 15 minuten voor aanvang op deze pagina. Ververs deze pagina als je deze al langer dan 15 minuten voor aanvang open had staan.

Aanmelden

Wil je mee doen aan deze quiz? Meld je dan aan via De Quizshow Winkel. Dit kun je doen met de buttons die je hiernaast ziet staan. Kies voor welke datum je aan wilt melden en vul je gegevens in.

Borrelbox
Wil je extra genieten van De Quizshow? SGI Compliance heeft zelf een borrelbox samengesteld. Deze is optioneel en wordt je aangeboden door SGI Compliance. Tijdens de aanmelding kun je hiervoor kiezen. De box wordt in de week vooraf aan de quiz als brievenbuspakketje toegezonden. Aanmelden inclusief borrelbox kan tot 22 juni, 10.00 uur.

Kosten
Er zijn geen kosten voor deelname aan deze quiz

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 29 juni, 11.00 uur.
Wil je de borrelbox ontvangen? Meld je dan aan voor 22 juni, 10.00 uur

Boek je ticketcode

Om mee te doen aan deze quiz heb je een ticketcode nodig. Deze ontvang je nadat jij jezelf via de Quizshow Winkel hebt opgegeven.

Kies hieronder voor welke datum jij je wilt aanmelden. Je krijgt je ticketcode per e-mail toegezonden. In deze bevestiging staat de link naar een livestreampagina. Deze mag je niet delen met andere deelnemers, om te voorkomen dat ze mee kunnen kijken en bij de tweede editie mogelijk de antwoorden al weten.

Let op! Je mag aan één editie mee doen. Kies hieronder de juiste datum en tijdstip.

Wat heb je nodig?

 1. Een laptop, computer of tablet om de livestream met daarop de quiz te volgen.
  Volg de livestream bij voorkeur via een eigen computer, zodat je niet wordt gehinderd door beveiligingen van bijvoorbeeld een bedrijfsnetwerk of bedrijfscomputer. De link staat in je bevestiging!
 2. Een smartphone of tablet met daarop de app ‘QuizXpress Smart Buzzer’ om je antwoorden door te kunnen geven. Je kunt deze downloaden via onderstaande knoppen of ga op je smartphone/tablet naar www.dequizhow.nl/app.

Hoe doe je mee?

 1. Vanaf ongeveer 15 minuten voor aanvang van de quiz kun je de livestream starten. De link staat in de definitieve bevestiging. Je hoort dan alvast muziek en je ziet een aftelklok.
 2. Download op je smartphone de app QuizXpress Smart Buzzer (zie hiernaast).
 3. Vul op je smartphone je spelersnaam in en druk op ‘AANMELDEN MET PIN’.
 4. Vul de pincode in die bovenaan deze pagina staat en druk op ‘LOGIN MET PIN’.
 5. Vul de ‘TICKETCODE’ uit je bevestiging in en druk op ‘VERBINDEN’.
 6. Wacht nu op verdere instructies van de quizmaster.

Let op! Schakel na het inloggen en tijdens de quiz niet over naar andere apps. Log ook niet uit. Hierdoor loop je het risico uit het spel te raken en je punten kwijt te raken.

Aandachtspunten

 • Een livestream komt altijd vertraagd bij je binnen. Geef daarom op tijd antwoord, hou rekening met 5 seconden vertraging.
 • De meeste vragen hebben 20 seconden bedenktijd. Geef je antwoord voordat de tijd op de app is afgelopen. Deze is leidend.
 • Tijdens de quiz kun je met elkaar en de quizmaster chatten. Maar laat je niet te veel afleiden, anders ben je te laat met het antwoord.

Je hebt 2 apparaten nodig: Het eerste apparaat om de livestream mee te bekijken, bijvoorbeeld een laptop. Het tweede apparaat om de antwoorden te kunnen geven tijdens de quiz. Hiervoor heb je de app QuizXpress Smart Buzzer nodig. Deze kun je installeren op Android en iOS. Dit tweede apparaat moet daarom een smartphone of tablet zijn die deze app ondersteund. Klik hier voor de Android app en klik hier voor de iOS app.

Ja dat kan! Je hoeft dan maar 1 keer de livestream te starten. Iedereen speelt vervolgens op zijn eigen smartphone mee en geeft daar zijn/haar antwoorden op. Hou wel rekening met de richtlijnen die de overheid en het RIVM aangegeven. Zoek elkaar niet op! Speel de quiz vanuit je eigen huis.

Dat kan vanaf de meeste smartphones en wordt ‘casten’ genoemd. Start de livestream en druk daarna op het ‘cast’-icoontje (zie hieronder). Kies vervolgens het apparaat waar je naar toe wilt casten. De meeste laptops geven deze mogelijkheid ook.

Zo ziet het icoon om te casten naar je TV er uit:

Dat kan vanaf de meeste smartphones en wordt ‘casten’ genoemd. Start de livestream en druk daarna op het ‘cast’-icoontje (zie hieronder). Kies vervolgens het apparaat waar je naar toe wilt casten.

Zo ziet het icoon om te casten naar je TV er uit:

De antwoorden geef je via een speciale app genaamd QuizXpress Smart Buzzer. Deze is beschikbaar voor Android en iOS telefoons. Deze app kun je alvast downloaden via onderstaande links. Inloggen kan pas als de quiz bijna gaat starten (meestal 15 minuten voor aanvang). Daarnaast heb je bij het inloggen mogelijk ook een ticketcode nodig, deze vind je in de bevestigingsmail of toegestuurde ticket.

Als je inlogt in de quizapp moet je de ‘Spelersnaam’ invullen zoals je deze bij de aanmelding hebt ingevuld.

Wanneer de livestream niet wil starten maak je waarschijnlijk verbinding via een bedrijfsnetwerk of werk je via een hoog beveiligde computer van je werkgever. Volg de livestream via je eigen computer en eigen verbinding, log niet in via een bedrijfsnetwerk. De beveiliging van sommige netwerken en/of computers kunnen de livestream tegenhouden. Probeer eventueel ook een andere browser (bijvoorbeeld Chrome, Edge of Safari). Mocht je geen andere computer hebben dan kun je de livestream helaas niet volgen, hier hebben wij geen invloed op.

Heb je nog een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Let op! Wanneer je een vraag hebt bij een quiz die op het punt staat te beginnen kunnen wij je niet meer helpen. Zorg er daarom voor dat je goed bent voorbereid op de quiz door de app op tijd te installeren en inloggegevens bij de hand te hebben.

Wat vond je van De Quizshow Online?

Wij hopen dat je hebt genoten van De Quizshow Online! Daarom willen wij je vragen om na afloop van deze quiz een review achter te laten. Uiteraard hopen wij op de 5 sterren!

Om je een handje te helpen: onder alle reacties die we deze maand ontvangen, verloten verloten wij een overheerlijke attentie. Grijp dus nu je kans!