De Quizshow op locatie of online

Ben je op zoek naar een spectaculaire invulling van je evenement in de vorm van een quiz? Een pubquiz 2.0? Een complete show waarbij deelnemers zich wanen in een echte moderne spelshow? Dan boek je De Quizshow!

In een twee uur durende spannende spelshow nemen teams het tegen elkaar. Een wervelende quizsensatie die verder gaat dan een traditionele pubquiz en nog lang onderwerp van gesprek zal zijn. Teams geven de antwoorden via een speciale app en een supergezellige quizmaster begeleid de show van a tot z. Inclusief volledig verzorgd decor voorzien van licht, geluid én beeld… Zo heb je een quiz nog nooit ervaren!!

Wat is het?

De Quizshow is een spannende pubquiz in een moderne tv-sfeer. Door middel van een app geven teams antwoorden op de vragen die in een rap tempo voorbij komen. Elke show heeft meerdere categorieën vragen, zodat er voor iedereen ongetwijfeld een onderwerp voorbij komt waar men goed in is. Ook worden er soms leuke interactieve spellen verwerkt in de quiz. Alle scores worden automatisch bijgehouden zodat aan het einde van de show de winnaar direct bekend kan worden gemaakt. Wij durven te garanderen dat je zelden zo’n dergelijke pubquiz omgetoverd in een moderne spelshow hebt meegemaakt.

De show

De Quizshow is een volledig verzorgde show met een decor, geluid, lichtshow en beeld. Standaard duurt deze circa 2 uren, afhankelijk van de snelheid waarmee de teams spelen. We houden ook rekening met 2 pauzes van ongeveer een kwartier. Daarbij houden we rekening met eventuele horeca. De show bestaat uit meerdere categorieën die alle kanten uit kunnen gaan. Vaak voorkomende rondes zijn algemeen, sport en natuurlijk muziek. De shows worden tot slot natuurlijk door een ervaren en professionele quizhost.

Wil je iets anders dan standaard? Wil je de show aanvullen met extra faciliteiten en je nog meer laten ontzorgen? Of zoek je een andere tijdsduur of manier van invulling? Er is veel maatwerk mogelijk. Laat het ons weten zodat wij voor jouw event een passend voorstel maken!

Op locatie, online of hybride

We verzorgen De Quizshow vanaf elke gewenste locatie. De show is geschikt voor kleinere zalen, grotere feesttenten of grote theaterzalen. Wanneer je wilt kunnen we De Quizshow ook als online quiz verzorgen. Bijvoorbeeld wanneer medewerkers verspreid over het land zitten of misschien zelfs in meerdere landen. Vanuit onze virtuele studio verzorgen we van klein tot groot publiek net zo eenvoudig een spectaculaire en wervelende show, met de deelnemers thuis op de eigen bank!

Extra mogelijkheden

Unieke awards

Beloon de winnende teams met een originele lasergeraveerde award. Een blijvende herinnering aan een supergezellige quiz.

Eigen vragen

Voeg vragen toe over bijvoorbeeld je eigen organisatie of event. Hierdoor wordt de quiz helemaal uniek en vergroot je de betrokkenheid van deelnemers.

Mobiele pin

Deelnemers op locatie per pin hun inschrijfgeld laten betalen, maar geen automaat? Wij nemen graag onze mobiele pin mee.

Inschrijvingen

Een eigen inschrijfpagina voor opgave van teams vooraf. Met standaardvelden of extra vragenopties. Optioneel met online betaalmogelijkheid via iDeal

De Quizshow op locatie

vanaf
649 Tot ca. 60 personen
  • LED verlichting
  • Geluidsinstallatie
  • Beamerscherm

Bel mij terug

Wil je door ons terug gebeld worden over deze show? Laat hier jouw gegevens achter en we bellen je graag terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Wanneer wil je dat we bellen?*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw event compleet van A tot Z door ons laten regelen? Doen we!