De Quizshow op locatie

Pubquiz op locatie

Zoek jij een spectaculaire show om jouw pubquiz op locatie in te vullen? Dan zit je bij ons goed! Bij De Quizshow kun je een complete show boeken waar je maar wilt en waarbij deelnemers zich wanen in een echte moderne spelshow.

In een twee uur durende spannende spelshow nemen teams het tegen elkaar op. Een wervelende quizsensatie die verder gaat dan de traditionele pubquiz en nog lang onderwerp van gesprek zal zijn. De antwoorden worden door de teams gegeven via onze unieke app. Onder leiding van een enthousiaste, gezellige en professionele quizmaster ben je zeker van een geoliede show. Inclusief volledig verzorgd decor voorzien van licht, geluid én beeld. 

Wat is het?

De Quizshow is een spannende pubquiz in een moderne tv-sfeer. Door middel van een app geven teams antwoorden op de vragen die in een rap tempo voorbij komen. Elke quiz heeft meerdere categorieën vragen, zodat er voor iedereen ongetwijfeld een onderwerp voorbij komt waar men goed in is. Ook worden er soms leuke en humoristische interactieve spellen verwerkt in de quiz. Alle scores worden automatisch bijgehouden zodat aan het einde van de show de winnaar direct bekend kan worden gemaakt. Wij durven te garanderen dat je zelden zo’n dergelijke pubquiz omgetoverd in een moderne spelshow hebt meegemaakt.

De pubquiz op jouw locatie

De Quizshow is een volledig verzorgde show met een decor, geluid, lichtshow en beeld dankzij onze partner JS Sound en Light. We verzorgen deze op elke gewenste locatie. We hebben voor verschillende zalen diverse opstellingen tot onze beschikking. Of het nu gaat om een klein dorpshuis of een grote theaterzaal, niets is onmogelijk!

Standaard duurt een pubquiz op locatie circa 2 uren waaronder twee pauzes van ongeveer een kwartier. Natuurlijk is dit afhankelijk van de snelheid waarmee de teams spelen. En we houden rekening met eventuele horeca. De show bestaat uit meerdere categorieën die alle kanten uit kunnen gaan. Vaak voorkomende rondes zijn algemeen, sport en natuurlijk muziek. De shows worden tot slot natuurlijk gepresenteerd door een ervaren en professionele quizmaster.

Wil je iets anders dan standaard? Wil je de show aanvullen met extra faciliteiten en je nog meer laten ontzorgen? Of zoek je een andere tijdsduur of manier van invulling? Er is veel maatwerk mogelijk. Laat het ons weten zodat wij voor jouw evenement een passend voorstel maken! Ook wanneer je online pubquiz of een hybride pubquiz zoekt.

Extra mogelijkheden bij de pubquiz op locatie

Unieke awards

Beloon de winnende teams met een originele lasergeraveerde award. Een blijvende herinnering aan een supergezellige quiz.

Eigen vragen

Voeg vragen toe over bijvoorbeeld je eigen organisatie of event. Hierdoor wordt de quiz helemaal uniek en vergroot je de betrokkenheid van deelnemers.

Mobiele pin

Deelnemers van de pubquiz op locatie per pin hun inschrijfgeld laten betalen, maar geen automaat? Wij nemen graag onze mobiele pin mee.

Inschrijvingen

Een eigen inschrijfpagina voor opgave van teams vooraf. Met standaardvelden of extra vragenopties. Optioneel met online betaalmogelijkheid via iDeal

De pubquiz op locatie

vanaf
649 Tot ca. 60 personen
  • LED verlichting
  • Geluidsinstallatie
  • Beamerscherm
  • Professionele quizmaster

Bel mij terug

Wil je een moment plannen om door ons teruggebeld te worden over de pubquiz op locatie? Dan kan! Via onderstaande button plan je rechtstreeks in onze agenda en bellen wij je op het gekozen moment terug.

Jouw event compleet van A tot Z door ons laten regelen? Doen we!