Quizmaster voor jouw pubquiz

Professionele quizmaster

Bij De Quizshow werken we met de beste quizmasters van Nederland om jouw pubquiz tot een succes te maken. Dankzij jarenlange ervaring en creatieve geest zorgen wij er voor dat jouw evenement een succes wordt.

Boek met De Quizshow

Onze quizmasters kun je boeken met een show van De Quizshow. Bijvoorbeeld de volledig verzorgde pubquiz op locatie. Deze show zorgt ervoor dat jouw pubquiz een moderne quiz wordt met licht, geluid en beeld. De show wordt gespeeld via onze unieke app, waardoor je ook geen discussie krijgt over nakijken en uitslagen waar je lang op moet wachten. Daarom noemen wij De Quizshow ook wel de pubquiz 2.0. Of boek de quizmaster met de online pubquiz. Succes gegarandeerd, live vanuit een ieders eigen woonkamer.

Overal en in elke vorm

Wij verzorgen onze quizzen waar het maar kan. Onze thuisbasis is in Kollum, op de grens tussen Fryslân (Friesland) en Groningen. Maar je vindt ons eigenlijk in alle provincies en in elke plaats. Naast onze thuisbasis in Drenthe, Overijssel en Gelderland. Heb je een evenement verder richting het zuiden? Geen probleem! Vraag een offerte aan en wij doen je een goed voorstel!

Voor elk event een quizmaster

Wij zetten onze pubquiz graag in voor allerlei evenementen. Een paar suggesties? Een personeelsfeest, bedrijfsfeest, dorpsfeest, jubileum, verjaardagen en ga zo maar door. Of het nu gaat om grote quizzen of kleine quizzen: De Quizshow maakt er een onvergetelijke gebeurtenis van! Vertel ons jouw plan en wij denken graag met je mee. Zelfs een hybride pubquiz die we uitzenden vanaf jouw locatie is voor ons geen probleem.

Bouke Koning

Bouke is misschien wel de grootste spelshowliefhebber die er is. Een quiz van De Quizshow is daarom bij hem in goede handen (soms is hij ook wel een tikkeltje streng). Met meer dan 20 jaar presentatie-ervaring in de radio en tv-wereld zorgt hij er als quizmaster voor dat de show van begin tot einde soepel verloopt. Hij vermaakt met zijn humor het publiek en houdt ze ook bij de les tijdens de vragen. Met soms wat hulp als het echt moet maar eerlijk en rechtvaardig als het er om spant.

Hans Postma

Hans is de andere quizmaster van De Quizshow. Iets over zijn CV? Euhm… Meer dan 25 jaar presentatie-ervaring. Maakt ook radio en videoproducties, bekende entertainer bij shows voor kids en jongeren. Met Hans ben je verzekerd van een gezellige quiz. Wel een kleine waarschuwing. Soms lijkt het dat ze niet alle 100 op een rij staat. Het is maar goed dat de puntentelling elektronisch gaat!

Het team

Niet alleen de quizmasters maken De Quizshow. Een enthousiast team werkt met veel inzet aan het maken van leuke vragen, nieuwe thema’s, toffe rondes en nieuwe thema’s. Maar ook de techniek speelt een belangrijke rol op het gebied van licht, geluid, beeld en IT. Allemaal voor 1 doel: een wervelende topshow! Wil je meer weten over de mensen achter De Quizshow? Leer het team kennen, dan heb je alvast een idee wie je in huis haalt.

Wil jij jouw evenement onvergetelijk maken met
een spel van De Quizshow?