Over

Bezorg jouw gasten een onvergetelijke ervaring. De Quizshow zorgt gegarandeerd voor een unieke belevenis.

Over De Quizshow

Quizzen in een spectaculaire moderne jas

De Quizshow is een concept welke quizzen naar een volgend niveau brengt. Geen traditionele pubquiz met pen en papier, maar een moderne en wervelende show met beeld, geluid én licht! Onder leiding van een vrolijke en professionele quizmaster worden alle vragen voorgelegd aan de deelnemers. Met stemkastjes worden de antwoorden geregistreerd en is aan het einde van de avond direct bekend wie er heeft gewonnen.


Volledige ontzorging

De Quizshow is een totaalconcept. Niet alleen de vragen zijn geregeld maar ook alle benodigde apparatuur wordt geregeld bij het boeken van de show. Geluid, beeld én licht! Alles is perfect op elkaar afgestemd en zorgt voor de ultieme quizervaring bij jouw gasten. Terwijl de vragen worden gesteld worden deze ook op beeld getoond. Ook foto- en videovragen komen daarop voorbij. Spannende muziek tijdens de bedenktijd en audiofragmenten bij de muziekvragen zorgen voor een spannende sfeer. Als dan ook nog de lichtshow een ware TV-show simuleert weten deelnemers niet wat hen overkomt. Zelfs de opgave kunnen we verzorgen.

Grootte afgestemd op je event

Of je De Quizshow wilt afstemmen op een klein of groot event; alles is mogelijk. De show is te spelen door een klein aantal teams maar ook door grote gezelschappen. Zo past de show in ieder event en elke zaal. Denk aan bijvoorbeeld kleinere verenigingen. De basisshow is al mogelijk tot 10 teams. Maar ook voor grote personeelsfeesten kan een groot decor mee worden gebracht waardoor alle deelnemers perfect zicht hebben en de show uitstekend kunnen volgen. De kwaliteit die wij leveren verwachten wij daarin ook van onze leveranciers van het beeld, geluid en licht.


Voor iedereen denkbaar evenement

De gelegenheden om De Quizshow toe te passen zijn legio. Van kleine tot grote gezelschappen en van zakelijke bijeenkomsten tot grote feesten. Wanneer er een creatieve, feestelijke en enthousiaste invulling gegeven moet worden aan het programma is De Quizshow daarvoor het juiste concept. Idee over mogelijke invulling? Neem contact met ons op, wij denken graag mee.


Meet The Quizmaster!

Bouke Koning

Bouke Koning

Quizmaster

De Quizshow staat onder enthousiaste (en soms ook wel een tikkeltje strenge) leiding van Bouke Koning. Met meer dan 19 jaar presentatie-ervaring zorgt hij er voor dat de show van begin tot einde soepel verloopt. Hij vermaakt met zijn humor het publiek en houdt ze ook bij de les tijdens de vragen. Met soms wat hulp als het echt moet maar eerlijk en rechtvaardig als het er om spant.

Van onze klanten

Onlangs hebben wij met collega’s een ontzettend leuke Pubquiz gehad waarbij de presentatie in handen was van Bouke Koning. In het voortraject heb ik met Bouke goed kunnen sparren over hoe wij de Pubquiz het best onder de aandacht kunnen brengen onder de collega’s. Tijdens de quiz wordt het duidelijk dat je met Bouke iemand in huis haalt die weet wat hij doet en alles volledig onder controle heeft. Wanneer er op de locatie iets niet op orde is, heeft hij zelf een plan B waardoor de quiz vlekkeloos verloopt. Ik kan Bouke bij iedere quiz aanraden omdat hij; meedenkt, professioneel is, flexibel is en zorgt voor een leuke sfeer met zeer veelzijdige vragen. Marinus de Vries

Klantenservice, Rabobank - 22-10-2018

“Een feest voor helden”, zo noemde jij het zelf. Wij hadden zelf wat andere namen bedacht… Dat was meteen het begin van een avond die in het teken stond van lachen en plezier hebben met elkaar. We hebben genoten van de pubquiz en van jou als presentator. Met een mooie persoonlijke boodschap die ons ook nog met elkaar verbond. We hebben allemaal weer wat geleerd, zelfs jij over dames turnen. Waar zo’n avond wel niet goed voor is. Moraal van het verhaal, dit is zeker voor herhaling vatbaar! Hennie van der Bij

, Ziekenhuis Nij Smellinghe - 18-12-2018

Wil jij jouw event onvergetelijk maken met De Quizshow?

Contact opnemen