ClickCease

Over De Quizshow

Quizzen in een spectaculaire jas

De Quizshow is een concept welke quizzen naar een volgend niveau brengt. Geen traditionele pubquiz met pen en papier, maar een moderne en wervelende show met beeld, geluid én licht! Onder leiding van een vrolijke en professionele quizmaster worden alle vragen voorgelegd aan de deelnemers. Met behulp van de smartphone worden de antwoorden geregistreerd en is aan het einde van de avond direct bekend wie er heeft gewonnen. Eventueel kunnen we ook gebruik maken van stemkastjes.

Volledige ontzorging

De Quizshow is een totaalconcept. Niet alleen de vragen zijn geregeld maar ook alle benodigde apparatuur wordt geregeld bij het boeken van de show. Geluid, beeld én licht! Alles is perfect op elkaar afgestemd en zorgt voor de ultieme quizervaring bij jouw gasten. Terwijl de vragen worden gesteld worden deze ook op beeld getoond. Ook foto- en videovragen komen daarop voorbij. Spannende muziek tijdens de bedenktijd en audiofragmenten bij de muziekvragen zorgen voor een spannende sfeer. Als dan ook nog de lichtshow een ware TV-show simuleert weten deelnemers niet wat hen overkomt. Zelfs de opgave kunnen we verzorgen.

Grootte afgestemd op je event

Of je De Quizshow wilt afstemmen op een klein of groot event; alles is mogelijk. De show is te spelen door een klein aantal teams maar ook door grote gezelschappen. Zo past de show in ieder event en elke zaal. Denk aan bijvoorbeeld kleinere verenigingen. De basisshow is al mogelijk tot 10 teams. Maar ook voor grote personeelsfeesten kan een groot decor mee worden gebracht waardoor alle deelnemers perfect zicht hebben en de show uitstekend kunnen volgen. De kwaliteit die wij leveren verwachten wij daarin ook van onze leveranciers van het beeld, geluid en licht.

 

Voor iedereen denkbaar evenement

De gelegenheden om De Quizshow toe te passen zijn legio. Van kleine tot grote gezelschappen en van zakelijke bijeenkomsten tot grote feesten. Wanneer er een creatieve, feestelijke en enthousiaste invulling gegeven moet worden aan het programma is De Quizshow daarvoor het juiste concept. Idee over mogelijke invulling? Neem contact met ons op, wij denken graag mee.

Meet the Quizmasters

Bouke Koning

De Quizshow staat onder enthousiaste (en soms ook wel een tikkeltje strenge) leiding van Bouke Koning. Met meer dan 20 jaar presentatie-ervaring in de radio en tv-wereld zorgt hij er voor dat de show van begin tot einde soepel verloopt. Hij vermaakt met zijn humor het publiek en houdt ze ook bij de les tijdens de vragen. Met soms wat hulp als het echt moet maar eerlijk en rechtvaardig als het er om spant.

Hans Postma

Naast Bouke is ook Hans toegevoegd aan het quizmasterteam. Je kunt hem dus ook tegenkomen bij een van de quizzen. Iets over zijn CV? Euhm… Meer dan 25 jaar presentatie-ervaring. Maakt ook radio en videoproducties, bekende entertainer bij show voor kids en jongeren. Met Hans ben je verzekerd van een gezellige quiz. Wel een kleine waarschuwing. Soms lijkt het dat ze niet alle 100 op een rij staat. Het is maar goed dat de puntentelling elektronisch gaat!

Wil jij jouw event onvergetelijk maken met
De Quizshow?