Over ons

Spelshows in een spectaculaire jas

De Quizshow biedt meerdere spelconcepten in een moderne jas. Geen traditionele uitvoeringen van een pubquiz of bingo, maar een show vol entertainment met behulp van licht, beeld, geluid en een professionele host! De shows zijn volledig verzorgd en kunnen van a tot z worden verzorgd.

Volledige ontzorging

De Quizshow is een totaalconcept. Niet alleen de inhoud is geregeld, maar ook alle benodigde apparatuur. Geluid, beeld én licht! Alles in perfecte afstemming voor de ultieme spelervaring bij jouw gasten. Elke show heeft zijn eigen specifieke elementen die feilloos worden gepresenteerd. Als dan ook nog de lichtshow een ware Tv-show simuleert weten deelnemers niet wat hen overkomt.

Grootte afgestemd op je event

De shows van De Quizshow stemmen we graag of op jouw event. Groot of klein, alles is mogelijk. Wij denken graag met je mee op welke manier een show op de beste manier is uit te voeren, zodat deelnemers een geweldige ervaring rijker zullen worden. 

Voor iedereen denkbaar evenement

De gelegenheden om De Quizshow toe te passen zijn legio. Van kleine tot grote gezelschappen en van zakelijke bijeenkomsten tot grote feesten. Wanneer er een creatieve, feestelijke en enthousiaste invulling gegeven moet worden aan het programma is De Quizshow daarvoor het juiste concept. Idee over mogelijke invulling? Neem contact met ons op, wij denken graag mee.

De quizmasters

Bouke Koning

De Quizshow staat onder enthousiaste (en soms ook wel een tikkeltje strenge) leiding van Bouke Koning. Met meer dan 20 jaar presentatie-ervaring in de radio en tv-wereld zorgt hij er voor dat de show van begin tot einde soepel verloopt. Hij vermaakt met zijn humor het publiek en houdt ze ook bij de les tijdens de vragen. Met soms wat hulp als het echt moet maar eerlijk en rechtvaardig als het er om spant.

Hans Postma

Hans is de andere quizmaster van De Quizshow. Iets over zijn CV? Euhm… Meer dan 25 jaar presentatie-ervaring. Maakt ook radio en videoproducties, bekende entertainer bij show voor kids en jongeren. Met Hans ben je verzekerd van een gezellige quiz. Wel een kleine waarschuwing. Soms lijkt het dat ze niet alle 100 op een rij staat. Het is maar goed dat de puntentelling elektronisch gaat!

Het team

Niet alleen de quizmasters maken De Quizshow. Een enthousiast team werkt met veel inzet aan het maken van leuke vragen, nieuwe thema’s, toffe rondes en nieuwe thema’s. Maar ook de techniek speelt een belangrijke rol op het gebied van licht, geluid, beeld en IT. Allemaal voor 1 doel: een wervelende topshow!

Bouke

Bouke is de eigenaar van De Quizshow en doet de dagelijkse bedrijfsvoering. Daarnaast is hij dagelijks bezig met het maken van vragen, bedenken van nieuwe quizzen en leuke thema's.

Hilde

Hilde is onderdeel van de quizredactie en is mede verantwoordelijk voor de leuke vragen. Ook ondersteunt zij in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Jelmer Sjoerd

Onmisbaar in ons concept is de techniek. Jelmer Sjoerd houdt zich bezig met het licht, geluid én beeldtechniek. Alle disciplines zijn altijd perfect op elkaar afgestemd voor de ultieme belevenis.

Martijn

Talent moet je motiveren en ondersteunen! Daarom is Martijn regelmatig mee tijdens shows van De Quizshow als technicus. Hij manifesteert zich als een waardevolle kracht die absoluut meebouwt aan het succes van De Quizshow.

Hans

Hans staat zijn mannetje in de IT. De Quizshow heeft o.a. zijn eigen virtuele studio. Van daaruit verzorgen we ook online shows. Hans zorgt ervoor dat de verbindingen, licht en geluid tiptop in orde zijn. Ook thuis mag je daarom een wervelende liveshow verwachten.

Wil jij jouw event onvergetelijk maken met
een spel van De Quizshow?

Nieuwsbrief

Laat hieronder jouw gegevens achter om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een activeringslink. Klik deze aan om je aanmelding definitief te maken.

Psst… Mogen wij je op de hoogte houden van het leukste nieuws rondom De Quizshow?