ClickCease

Reviews

Wij kunnen je van alles vertellen over De Quizshow en de mogelijkheden voor jouw event. Maar vinden anderen nou eigenlijk van De Quizshow? Dat laten we je hier graag zien!

Ben jij zelf al een keer bij De Quizshow geweest of de show geboekt? Dan zijn we erg nieuwsgierig naar jouw mening. Vertel anderen wat je er van vond door hieronder jouw review achter te laten. En natuurlijk worden we dan het meest blij van een hogere score. Heb je tips? Dan horen we die graag hier. Zo help je ons De Quizshow te verbeteren. Dank je wel!

Mogen we jouw review?

goede werking smartfoon en laptop

Rated 4 out of 5
24 september 2021

Prima, een paar rare vragen (over paarden en die balletj balletej…)
En de combinatie met een team vai webex werkte ook niet heel erg. desondankd lol gehad!

Avatar for RObinia
RObinia

Geslaagde Quiz

Rated 4 out of 5
24 september 2021

Ik vond het een hele leuke quiz en had hiermee gezellige middag!

Avatar for Nathalie de Boer
Nathalie de Boer

Gezellig maar...

Rated 3 out of 5
17 september 2021

Leuke vragen en met de app werkte het goed, maar we begrepen niet dat we de site er naast moesten houden om de quizmaster en de vragen te zien. Dat had nog wat duidelijker aangegeven kunnen worden. Door het harde geluid vn de quiz hoorden we elkaar niet goed meer en was lastig om aan te passen.
Wel gezellig gehad en daar ging het uiteindelijk ook om, niet om de knikkers 😀

Avatar for Liesbeth Prins RWS
Liesbeth Prins RWS

Reactie van De Quizshow

Hi Liesbeth! Thnx voor je reactie en tof dat je het naar de zin hebt gehad. De organisatie heeft de webex gefaciliteerd en jullie daar in teams ingedeeld. De Quizshow zelf speelde zich af op onze eigen quizpagina. Wij hebben geen invloed op wat er buiten onze quizpagina speelt. Wij zijn in ieder geval blij dat je hebt kunnen lachen en plezier hebt gehad!

Top!

Rated 4 out of 5
17 september 2021

Was een leuke quiz zo tussendoor voor de vrijdagmiddag!
Enthousiaste quizmaster

Avatar for Sanne
Sanne

toch nog 3e

Rated 5 out of 5
7 augustus 2021

het was een hele leuke quiz, heb er zeer van genoten. in het begin was ik 3e, een paar rondes verder was ik gezakt naar de 5e plaats, maar op het einde is het me toch nog gelukt om 3e te worden. zeker voor herhaling vatbaar

Avatar for jappie veenstra
jappie veenstra