Reviews

Wij kunnen je van alles vertellen over De Quizshow en de mogelijkheden voor jouw event. Maar vinden anderen nou eigenlijk van De Quizshow? Dat laten we je hier graag zien!

Ben jij zelf al een keer bij De Quizshow geweest of de show geboekt? Dan zijn we erg nieuwsgierig naar jouw mening. Vertel anderen wat je er van vond door hieronder jouw review achter te laten. En natuurlijk worden we dan het meest blij van een hogere score. Heb je tips? Dan horen we die graag hier. Zo help je ons De Quizshow te verbeteren. Dank je wel!

Mogen we jouw review?

leuke quis

Rated 5 out of 5
16 juli 2021

hardstikke leuk gebracht. presentatie goed

peter vries

Super avond

Rated 5 out of 5
16 juli 2021

Leuke quizshow begeleider, originele vragen. Echt een leuke avond gehad! Hopelijk de volgende keer fysiek i.p.v. digitaal.

Lianne

Zeer vermakelijk

Rated 5 out of 5
16 juli 2021

We zaten aan de buis gekluisterd! Leuke vragen!

Tim Verstegen

Geweldig!

Rated 5 out of 5
16 juli 2021

Geweldige quizshow! Nooit gedacht dat het echt zou lijken alsof we in een spelshow zaten. Super gedaan

Inge

Schaterlachen gegarandeerd!

Rated 4 out of 5
12 juli 2021

Wat een ontzettend leuke show. Grotendeels aan het talent van Bouke, die de avond aan elkaar praat. De vragen zijn nog best pittig! De eigen vragenronde is een goede toevoeging. Enige punt van kritiek is dat er zou moeten worden geïnvesteerd in de techniek. Een platform waarbij je Bouke fullscreen kunt maken, maar niet de optie tot de chatbox verliest is wel wenselijk.
Verder was het één en al lachen, gieren, brullen! Echt verfrissend leuk!

Terry van SGI Compliance