Reviews

Reviews

Wij kunnen je van alles vertellen over De Quizshow en de mogelijkheden voor jouw event. Maar vinden anderen nou eigenlijk van De Quizshow? Dat laten we je hier graag zien! Ben jij zelf al een keer bij De Quizshow geweest of de show geboekt? Dan zijn we erg nieuwsgierig naar jouw mening. Vertel anderen wat je er van vond door hieronder jouw review achter te laten. En natuurlijk worden we dan het meest blij van een hogere score. Heb je tips? Dan horen we die graag hier. Zo help je ons De Quizshow te verbeteren. Dank je wel alvast!Mogen we jouw review?

Topavond

5,0 rating
29 december 2019

Bouke Koning is een echt quizmaster.
Al 2x van een Zingo-show van hem mogen genieten.
En gisteren van de pubquiz van de Vrije Piraten.
Super geregeld, goede verscheidenheid aan vragen, zeer geslaagd en wat een gezelligheid!
En blij met onze 1e prijs.😃

Minke Klaver

Een quiz waar je U tegen zegt!

5,0 rating
27 december 2019

Ik ben blij dat ik de grote pubquiz show heb mogen bijwonen, want het was erg geslaagd! De studenten die dit hebben georganiseerd hebben erg hun best gedaan om dit evenement op te zetten en ik heb dan ook niets om op aan te merken. De zaal was leuk ingericht, er was muziek, de sfeer was goed, genoeg te drinken en wat kleine snackjes én alle verdiensten zouden gedoneerd worden aan het KWF. Daarnaast is het niet onopgemerkt gebleven dat er een zeer enthousiaste quizmaster aanwezig was en Bouke heeft de quiz erg leuk gedaan! De quiz heeft mijn verwachtingen overtroffen en meer hoef ik er ook niet over te zeggen… Zeker voor herhaling vatbaar.

Askin

Een aanrader voor zowel deelnemer als organisator!

5,0 rating
20 december 2019

Bouke is een quizmaster in hart en nieren, zijn enthousiaste manier van presenteren en positieve energie is merkbaar in de hele zaal. Tijdens de voorbereiding heeft hij mee gedacht in praktische zin. Voor, tijdens en na het evenement was de communicatie erg prettig, correct en professioneel! Ontzettend bedankt voor de prettige samenwerking!

Rutger Medema

Perfect voor elkaar!

5,0 rating
14 december 2019

Jazeker was ik erbij! Als student en mede-organisator van dit evenement heb ik meerdere malen contact gehad met Bouke over de invulling voor onze studieopdracht. Plezierig, vlot en correct van begin tot het einde en door het meedenken van Bouke over de invulling van de avond heeft hij er mede voor gezorgd dat alles op rolletjes liep en belangrijk voor ons een hoog waarderingscijfer! chapeau Bouke! Nogmaals bedankt.

Stijntje de Jong

Geweldig

5,0 rating
12 december 2019

Helemaal geweldig,
Heel erg leuk.
We hebben genoten met elkaar.

Aly Medema