Reviews

Wij kunnen je van alles vertellen over De Quizshow en de mogelijkheden voor jouw event. Maar vinden anderen nou eigenlijk van De Quizshow? Dat laten we je hier graag zien!

Ben jij zelf al een keer bij De Quizshow geweest of de show geboekt? Dan zijn we erg nieuwsgierig naar jouw mening. Vertel anderen wat je er van vond door hieronder jouw review achter te laten. En natuurlijk worden we dan het meest blij van een hogere score. Heb je tips? Dan horen we die graag hier. Zo help je ons De Quizshow te verbeteren. Dank je wel!

Mogen we jouw review?

Superleuke Quizshow avond gehad!!

Rated 5 out of 5
16 april 2021

Superleuke quizshow gehad met de collega’s van Europrovyl! Echt proffesioneel opgezet, leuke vragen en complimenten voor de quizmaster. Echt een aanrader!

Roelof de Bruin (Europrovyl)

Supergave avond zo even gezellig met het gezin

Rated 5 out of 5
16 april 2021

Was een leuke en spannende avond zo en heel gezellig zo hier even wat anders

Bram mozes

Europrovyl Quiz

Rated 5 out of 5
16 april 2021

Superleuk quiz met mijn collega’s. De vragen waren divers en goed te doen, behalve de vragen over onze eigen bedrijf (hahaha worden we hierop afgerekend eind van het jaar :)).

Sigrid Nugteren Zakelijk

top quiz

Rated 5 out of 5
16 april 2021

hele leuke avond gehad super gezellig, en goed georganiseerd.

Team Bloem/ Johannes/ Europrovyl

Wat een top avond!

Rated 5 out of 5
16 april 2021

Genoten! Het was af et toe best moeilijk maar een leuke uitdaging. Het beeld werd af en toe vaag omdat de camera niet goed scherp stelde op de quizmaster maar dat mocht de pret niet drukken. Ik was alleen maar toch was het gezellig. Net een avondje uit. Helaas net te veel punten om de slechte te zijn voor de troostprijs. Maar toch een leuke avond. Top Quizmaster !

Evelien Bernabela