ClickCease

Reviews

Wij kunnen je van alles vertellen over De Quizshow en de mogelijkheden voor jouw event. Maar vinden anderen nou eigenlijk van De Quizshow? Dat laten we je hier graag zien!

Ben jij zelf al een keer bij De Quizshow geweest of de show geboekt? Dan zijn we erg nieuwsgierig naar jouw mening. Vertel anderen wat je er van vond door hieronder jouw review achter te laten. En natuurlijk worden we dan het meest blij van een hogere score. Heb je tips? Dan horen we die graag hier. Zo help je ons De Quizshow te verbeteren. Dank je wel!

Mogen we jouw review?

BINGO!

Rated 5 out of 5
27 maart 2022

Harstikke leuk en gezellig! 🙂 Alleen jammer dat we niks hebben gewonnen 🙁

Avatar for Christien
Christien

Super hoast!

Rated 5 out of 5
25 maart 2022

goed uitgelegd en sfeervolle quiz, dikke aanrader! Nu voor de tweede keer meegemaakt en vindt dit de leukste van het Noorden!

Avatar for Wyke Reusien-Westra
Wyke Reusien-Westra

goed gereedschap hangt onder een ......

Rated 5 out of 5
25 maart 2022

leuk

Avatar for MÖppelt
MÖppelt

Personeel bingo altijd leuk!!!

Rated 5 out of 5
23 maart 2022

Super leuke bingo avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door met presenteren en maak een hoop mensen blij met BINGOOOOOOOOOOOOOO!!!

Avatar for Marjan
Marjan

Top heren!

Rated 5 out of 5
23 maart 2022

Ik heb me kostelijk vermaakt deze Bingoavond.
Gewoon een avondje relaxed Bingo-en met zijn allen. En dan is het zo leuk dat alles niet strak volgens plan verloopt, het een gezellige chaos is, waar spraakverwarring heerst en verkeerde cadeaus worden uitgereikt en dan toch weer goed terecht komen.
Heerlijk!! Top mannen!!

Avatar for Petra
Petra