ClickCease

De Quizshow Online presenteert

Eindejaarsquiz 2021

Woensdag 29 december 2021

Aanvang: 20.00 uur

Doe jij straks mee aan deze spannende en toffe quiz, live vanaf je eigen favoriete plekje in je eigen huis? Op deze pagina vind je uitleg over hoe je mee kunt doen met deze quiz en wat je daarvoor nodig hebt. De livestream begint ongeveer 15 minuten voor aanvang van de quiz. Lees alvast de instructies door en download de app om je antwoorden door te geven.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Pincode

59816

Zichtbaar vanaf ongeveer 15 minuten voor aanvang van de quiz.

Koop nu je ticketcode

Wil je mee doen aan de Eindejaarsquiz 2021? Druk dan op de knop hiernaast om je ticketcode te kopen. Deze heb je nodig om in te kunnen loggen in de antwoordapp.

Prijs: € 7,50
Prijs na 24 december 2021: € 10,00

Wat heb je nodig?

 1. Een laptop, computer of tablet om de livestream met daarop de quiz te volgen.
  Volg de livestream bij voorkeur via een eigen computer, zodat je niet wordt gehinderd door beveiligingen van bijvoorbeeld een bedrijfsnetwerk of bedrijfscomputer.
 2. Een smartphone of tablet met daarop de app ‘QuizXpress Smart Buzzer’ om je antwoorden door te kunnen geven. Je kunt deze downloaden via onderstaande knoppen of ga op je smartphone/tablet naar www.dequizshow.nl/app.

Hoe doe je mee?

 1. Vanaf ongeveer 15 minuten voor aanvang van de quiz kun je hieronder de livestream starten. Je hoort dan alvast muziek en je ziet een aftelklok.
 2. Download op je smartphone de app QuizXpress Smart Buzzer (zie hiernaast).
 3. Vul op je smartphone je spelersnaam in en druk op ‘AANMELDEN MET PIN’.
 4. Vul de pincode in die bovenaan deze pagina staat en druk op ‘LOGIN MET PIN’.
 5. Vul je ‘TICKETCODE’ in en druk op ‘VERBINDEN’.
 6. Wacht nu op verdere instructies van de quizmaster.

Let op! Schakel na het inloggen en tijdens de quiz niet over naar andere apps. Log ook niet uit. Hierdoor loop je het risico uit het spel te raken en je punten kwijt te raken.

Pincode:

59816

De pincode is vanaf ongeveer 15 minuten voor aanvang van de quiz zichtbaar.

Aandachtspunten

 • Een livestream komt altijd vertraagd bij je binnen. Geef daarom op tijd antwoord, hou rekening met 5 seconden vertraging.
 • De meeste vragen hebben 20 seconden bedenktijd. Geef je antwoord voordat de tijd op de app is afgelopen. Deze is leidend.
 • Tijdens de quiz kun je met elkaar en de quizmaster chatten. Maar laat je niet te veel afleiden, anders ben je te laat met het antwoord.

Je hebt 2 apparaten nodig: Het eerste apparaat om de livestream mee te bekijken, bijvoorbeeld een laptop. Het tweede apparaat om de antwoorden te kunnen geven tijdens de quiz. Hiervoor heb je de app QuizXpress Smart Buzzer nodig. Deze kun je installeren op Android en iOS. Dit tweede apparaat moet daarom een smartphone of tablet zijn die deze app ondersteund. Klik hier voor de Android app en klik hier voor de iOS app.

Ja dat kan! Je hoeft dan maar 1 keer de livestream te starten. Iedereen speelt vervolgens op zijn eigen smartphone mee en geeft daar zijn/haar antwoorden op. Hou wel rekening met de richtlijnen die de overheid en het RIVM aangegeven. Zoek elkaar niet op! Speel de quiz vanuit je eigen huis.

Dat kan vanaf de meeste smartphones en wordt ‘casten’ genoemd. Start de livestream en druk daarna op het ‘cast’-icoontje (zie hieronder). Kies vervolgens het apparaat waar je naar toe wilt casten. De meeste laptops geven deze mogelijkheden ook.

Zo ziet het icoon om te casten naar je TV er uit:

Dat kan vanaf de meeste smartphones en wordt ‘casten’ genoemd. Start de livestream en druk daarna op het ‘cast’-icoontje (zie hieronder). Kies vervolgens het apparaat waar je naar toe wilt casten.

Zo ziet het icoon om te casten naar je TV er uit:

De antwoorden geef je via een speciale app genaamd QuizXpress Smart Buzzer. Deze is beschikbaar voor Android en iOS telefoons. Deze app kun je alvast downloaden via onderstaande links. Inloggen kan pas als de quiz bijna gaat starten (meestal 15 minuten voor aanvang). Daarnaast heb je bij het inloggen mogelijk ook een ticketcode nodig, deze vind je in de bevestigingsmail of toegestuurde ticket.

Als je inlogt in de quizapp moet je de ‘Spelersnaam’ invullen zoals je deze bij de aanmelding hebt ingevuld.

Wanneer de livestream niet wil starten maak je waarschijnlijk verbinding via een bedrijfsnetwerk of werk je via een hoog beveiligde computer van je werkgever. Volg de livestream via je eigen computer en eigen verbinding, log niet in via een bedrijfsnetwerk. De beveiliging van sommige netwerken en/of computers kunnen de livestream tegenhouden. Probeer eventueel ook een andere browser (bijvoorbeeld Chrome, Edge of Safari). Mocht je geen andere computer hebben dan kun je de livestream helaas niet volgen, hier hebben wij geen invloed op.

Heb je nog een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Let op! Wanneer je een vraag hebt bij een quiz die op het punt staat te beginnen kunnen wij je niet meer helpen. Zorg er daarom voor dat je goed bent voorbereid op de quiz door de app op tijd te installeren en inloggegevens bij de hand te hebben.

Wat vond je van De Quizshow Online?

Wij hopen dat je hebt genoten van De Quizshow Online! Daarom willen wij je vragen om na afloop van deze quiz hier een review achter te laten. Uiteraard hopen wij op de 5 sterren!

Om je een handje te helpen: onder alle reacties die we deze maand ontvangen, verloten verloten wij een overheerlijke attentie. Grijp dus nu je kans!

Geen familiequiz

Rated 2 out of 5
29 december 2021

Zonet meegedaan aan de quizshow, maar het viel ons tegen. De vragen zijn zo ontzettend moeilijk dat wij ons niet voor kunnen stellen dat je dit uit je blote hoofd weet. Je moet dus wel snelle typekunsten hebben wil je de vragen goed hebben. Wij zouden deze quiz niet aanraden aan gezinnen. De quiz is gewoonweg te moeilijk en misschien een tikkeltje langdradig.
Verder werkt alles op technisch gebied wel goed, daarvoor complimenten.

Avatar for Ilse
Ilse

Leuke quiz, aanrader!

Rated 5 out of 5
29 december 2021

Presentatoren zorgen voor een leuke show met goede vragen. Ondertussen ook volop contact met het publiek waardoor er leuke interactie is.

Avatar for Luke
Luke

We hebben weer genoten

Rated 5 out of 5
29 december 2021

Bauke en Hans het was een leuke Quiz. We hebben een top avond gehad.
Een qiuz voor het hele gezin, jong en oud!

Avatar for Siersemier
Siersemier

Super gezellig!!!

Rated 5 out of 5
29 december 2021

Voor herhaling vatbaar!! Misschien iets minder lange uitleg bij alle vragen.
Niet elke vraag heeft uitleg nodig, dat scheelt weer tijd 🙂

Avatar for Facta, non verba
Facta, non verba

De spelshow voor iedereen

Rated 5 out of 5
29 december 2021

Voor iedereen geschikt met veel humor. Leuke presentatoren en de vragen zijn enorm wisselend waardoor de quiz extra leuk wordt gemaakt. Er zijn fotomogelijkheden en een grapje komt regelmatig voor in de chat en daar buiten.

Avatar for Sebas en Blanca
Sebas en Blanca