De Quizshow live en online vanaf locatie

Hybride pubquiz vanaf locatie

Naast een pubquiz op locatie en de online pubquiz, kun we ook live vanaf jouw locatie een online quiz verzorgen waarbij gelijktijdig spelers thuis via een livestream mee kunnen doen. We noemen dit een hybride pubquiz. Op die manier kan iedereen die niet in de gelegenheid is om naar de locatie te komen meespelen. Live vanaf de eigen bank en vanaf de locatie, iedereen doet mee met de pubquiz!

Wij verzorgen alle techniek en zorgen dat de show op rolletjes verloopt, zowel voor thuis als op locatie. Gepresenteerd door een ervaren quizmaster!

Wat is de hybride pubquiz?

De Quizshow is een spannende pubquiz in een moderne tv-sfeer, die door zowel deelnemers op locatie als door deelnemers thuis of ergens anders mee wordt gespeeld via de livestream. Door middel van een app geven teams antwoorden op de vragen die in een rap tempo voorbij komen. Elke show heeft meerdere categorieën vragen, zodat er voor iedereen ongetwijfeld een onderwerp voorbij komt waar men goed in is. Ook worden er soms leuke interactieve spellen verwerkt in de quiz. Alle scores worden automatisch bijgehouden zodat aan het einde van de show de winnaar direct bekend kan worden gemaakt. Wij durven te garanderen dat je zelden zo’n dergelijke pubquiz omgetoverd in een moderne spelshow hebt meegemaakt.

De show

De Quizshow is een volledig verzorgde show met een decor, geluid, lichtshow en beeld dankzij het topteam van JS Sound en Light. Thuis is de show een geschakeld geheel met beelden vanuit de zaal, de quizmaster en de vragen. Een professionele mediaproductie dus. Standaard duurt deze circa 2 uren, afhankelijk van de snelheid waarmee de teams spelen. We houden ook rekening met 2 pauzes van ongeveer een kwartier. Daarbij houden we rekening met eventuele horeca. De show bestaat uit meerdere categorieën die alle kanten uit kunnen gaan. Vaak voorkomende rondes zijn algemeen, sport en natuurlijk muziek. Dankzij de uitstekende samenwerking van ons team samen met de cameracrew, regisseur en quizmaster ontstaat er een topshow!

Wil je iets anders dan standaard? Wil je de show aanvullen met extra faciliteiten en je nog meer laten ontzorgen? Of zoek je een andere tijdsduur of manier van invulling? Er is veel maatwerk mogelijk. Laat het ons weten zodat wij voor jouw event een passend voorstel maken!

Extra mogelijkheden bij de hybride pubquiz

Unieke awards

Beloon de winnende teams met een originele lasergeraveerde award. Een blijvende herinnering aan een supergezellige quiz.

Eigen vragen

Voeg vragen toe over bijvoorbeeld je eigen organisatie of event. Hierdoor wordt de quiz helemaal uniek en vergroot je de betrokkenheid van deelnemers.

Mobiele pin

Deelnemers op locatie per pin hun inschrijfgeld laten betalen, maar geen automaat? Wij nemen graag onze mobiele pin mee.

Inschrijvingen

Een eigen inschrijfpagina voor opgave van teams vooraf. Met standaardvelden of extra vragenopties. Optioneel met online betaalmogelijkheid via iDeal

Hybride pubquiz op locatie

Prijs op aanvraag
  • LED verlichting
  • Geluidsinstallatie
  • Beamerscherm
  • Camera(s) voor liveregistratie
  • Regieset en regisseur
  • Quizpagina met livestream
  • Professionele quizmaster

Bel mij terug

Wil je een moment plannen om door ons teruggebeld te worden over de hybride pubquiz? Dan kan! Via onderstaande button plan je rechtstreeks in onze agenda en bellen wij je op het gekozen moment terug.

Jouw event compleet van A tot Z door ons laten regelen? Doen we!