De Zingoshow

Tover je evenement om tot een muzikaal feest der herkenning met de Zingoshow! Een muzikale bingo waarbij het draait om het herkennen van de muziek, checken of deze op je kaart staat en winnen maar!

Met een mix van muziek uit het heden en het verleden met ballads, guilty pleasures en krakers die iedereen kent. Voor sommigen een trip down memory lane en voor anderen een supergaaf avondje uit. En dan ook nog prijzen kunnen winnen! Met de Zingoshow weet je zeker dat bingo nooit meer hetzelfde zal zijn.

Wat is het?

De Zingoshow is een supergezellige variant op het traditionele bingspel. In plaats van de nummers komen fragmenten van kleine en grote hits voorbij, tijdens de supergezellige Zingoshow! Deelnemers krijgen allemaal een zingokaart en moeten de muziek proberen te herkennen en vervolgens afstrepen als deze op de kaart staat. Heeft de speler de rij(en) die we zoeken, of is de kaart vol? Dan heb je ZINGO!!

 

Prijzen

Als je De Zingoshow boekt ben je verzekerd van een volledig verzorgde show voorzien van hoogwaardig geluid, licht en beeld. De te winnen prijzen tijdens de show verzorg je als opdrachtgever zelf. Veel organisaties vragen hierbij hulp van de lokale middenstand waardoor je prijzen echt uit de regio komen. Of denk bijvoorbeeld aan sponsoring. Vergeet niet: de prijzen bepalen voor een deel het succes, plezier en spanning tijdens de show.

De show

Afhankelijk van het aantal deelnemers of zaalgrootte stellen we de juiste show voor je samen. Standaard duurt de show 2 uren en spelen we 2 rondes. Tijdens een ronde kun je 3 prijzen weg geven. Wil je meer prijzen weg geven? Dat kan altijd! Denk bijvoorbeeld aan bonusprijzen, troostprijzen en/of verlotingen.

Wil je daarna nog met de voetjes van de vloer? In samenwerking met JS Sound en Light kunnen we dan op zoek naar een geschikte DJ voor een kleine afterparty.

Vanaf

50 personen
649 Maandelijks
  • Lichtshow
  • Geluidsinstallatie
  • TV-scherm
  • Zingokaarten
Kleine show

Het organiseren van een bingo-avond; de regels

Het traditionele bingospel valt onder de Kansspelwet. Een muzikale variant daarop kan dit ook voor gelden, aangezien het kans-element hetzelfde is en er (tegen betaling) prijzen zijn te winnen. Raadpleeg daarom altijd je lokale gemeente voor het mogen organiseren van dit spel en vraag eventueel de benodigde vergunning hiervoor aan. Kijk voor meer informatie op de site van de Kansspelautoriteit. Hiernaast kun je een explainer lezen over enkele feitjes uit de kansspelwet.

Dankzij onze partner bingowinkel.nl

De Zingoshow is een supergezellige muzikale invulling van je event!

Met dit feest der herkenning haal je gegarandeerd veel gezelligheid in huis, succes verzekerd!

Nieuwsbrief

Laat hieronder jouw gegevens achter om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een activeringslink. Klik deze aan om je aanmelding definitief te maken.

Psst… Mogen wij je op de hoogte houden van het leukste nieuws rondom De Quizshow?