ClickCease

Welkom in de Webshop van De Quizshow

Wil je binnenkort mee gaan spelen aan een online quiz van De Quizshow? Ben je op zoek naar die overheerlijke en goedgevulde borrelbox genaamd De Quizbox? Dan zit je hier goed! Ook kun je hier accessoires bestellen en nabestellingen van prijzen doen.

Alvast veel plezier en graag tot ziens bij De Quizshow!

Aan deze online quizzen kun je binnenkort meedoen...

Voor aankomende openbare (online) quizzen kun je hier je ticketcode kopen. Deze code heb je nodig om in te kunnen loggen op de app om mee te spelen. De link naar de livestream staat in de bevestigingsmail van de bestelling.

Om mee te doen voeg dan de quiz toe aan je winkelmand. Na je betaling via iDeal krijg je de ticketcode toegestuurd per e-mail. Bewaar deze goed! Zonder deze code heb je geen toegang. Wanneer de show begint kunnen we je niet meer helpen om te code te achterhalen.

Staat de online quiz die je zoekt er niet bij dan is deze mogelijk besloten. Gebruik dan de link die door de organisatie is verstrekt om op de juiste pagina terecht te komen.

Verhuur

De Quizshow beschikt soms over producten die ook gehuurd kunnen worden. Deze optie is in beginfase en wordt aangevuld wanneer wij meer vragen krijgen naar dergelijke producten. Mis je iets wat te maken heeft met De Quizshow en wat je graag zou willen huren? Laat het ons weten!

De overheerlijke Quizbox

Zin aan lekkere versnaperingen tijdens een quizavond? Bestel dan De Quizbox! Deze boxen hebben een inhoud voor ongeveer 4 personen en zijn in verschillende samenstellingen verkrijgbaar. Tijden een online Quiz van de Quizbox kun je deze meebestellen tot ongeveer een week voor de showdatum. Genieten maar!