Welkom in de Webshop van De Quizshow

Wil je binnenkort mee gaan spelen aan een online quiz van De Quizshow? Ben je op zoek naar die overheerlijke en goedgevulde borrelbox genaamd De Quizbox? Dan zit je hier goed! Ook kun je hier accessoires bestellen en nabestellingen van prijzen doen.

Alvast veel plezier en graag tot ziens bij De Quizshow!

Tickets voor (online) quizzen

Voor aankomende openbare (online) quizzen kun je hier je ticketcode kopen. Deze code heb je nodig om in te kunnen loggen op de app om mee te spelen. De link naar de livestream staat in de bevestigingsmail van de bestelling.

Om mee te doen voeg je de quiz toe aan je winkelmand en betaal je met iDeal. Je krijgt de bestelde ticketcodes toegestuurd per e-mail. Bewaar deze goed! Zonder deze code heb je geen toegang.

Alleen openbare online quizzen staan hier vermeld. Neem contact op met de organisator als je wilt aanmelden voor een besloten quiz.

De overheerlijke Quizbox

Zin aan lekkere versnaperingen tijdens een quizavond? Bestel dan De Quizbox! Deze boxen hebben een inhoud voor ongeveer 4 personen en zijn in verschillende samenstellingen verkrijgbaar. Tijden een online Quiz van de Quizbox kun je deze meebestellen tot ongeveer een week voor de showdatum. Genieten maar!

Nieuwsbrief

Laat hieronder jouw gegevens achter om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een activeringslink. Klik deze aan om je aanmelding definitief te maken.

Psst… Mogen wij je op de hoogte houden van het leukste nieuws rondom De Quizshow?