Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom De Quizshow? Dan houden wij je graag via de mail op de hoogte. Wil jij deze ook ontvangen? Laat hier onder je gegevens achter en wij zorgen er voor dat je niks meer mist.

Je kunt je aanmelden voor 2 nieuwsbrieven. Publiek en Commercieel.
De commerciële nieuwsbrief is als je mogelijk interesse hebt in het boeken van een van onze shows. We vertellen je daarom periodiek over onze shows, nieuwe mogelijkheden, wijzigen in de shows en soms ook toffe aanbiedingen.
De publieke nieuwsbrief is voor iedereen die bijvoorbeeld mee willen doen aan onze openbare shows, informatie over aanmelden en andere leuke weetjes. Zo nu en dan organiseren we ook zelf online quizzen met leuke prijzen, met als traditionele jaarlijks afsluiting de Oudejaarsquiz. Ben je lid van de nieuwsbrief dan krijg je soms ook korting op shows. Reden genoeg om je hiervoor dus aan te melden.

Nieuwsbrief

Laat hieronder jouw gegevens achter om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een activeringslink. Klik deze aan om je aanmelding definitief te maken.

Psst… Mogen wij je op de hoogte houden van het leukste nieuws rondom De Quizshow?