ClickCease

Downloads

Whitepaper

Wil je de informatie overzichtelijk delen met andere mensen uit je organisatie? Download dan hier onze whitepaper. Hierop staan alle mogelijkheden van de show met een beeldimpressie. Ook heb je alle contactgegevens bij de hand. Hanig om je mede-organisatoren enthousiast te maken.

 

Voorwaarden

De Quizshow is een handelsnaam en concept van BoukeKoning.nl. Wij zijn een betrouwbare partij die zijn opdrachten tot in de puntjes naar tevredenheid verzorgt. Het is goed om afspraken te maken over de verplichtingen die we naar elkaar hebben. Bekijk daarom hier de de voorwaarden van BoukeKoning.nl die van toepassing zijn op het boeken van De Quizshow.

 

De ‘Algemene voorwaarden v3.0’ en ‘Aanvullende voorwaarden De Quizshow v2.0’ zijn per 19-04-2023 samengevoegd naar 1 document. De praktische specificaties en eisen zijn verplaatst vanuit de voorwaarden naar een nieuwe Rider, die een onderdeel zijn van de Boekingsopdracht. Dit hebben we gedaan om overzichtelijk in 1 document de praktische zaken bij elkaar te hebben. Alle juridische afspraken zijn enigszins herschreven en staan in de nieuwe ‘Algemene voorwaarden v4.0’. De vervallen voorwaarden zijn alleen nog geldig voor reeds eerder definitief gemaakte boekingen.

Overige downloads

Mogelijk heb je andere documenten nodig als voorbereiding of omdat je deze om een andere reden nodig hebt. De beschikbare bestanden vind je hier.