Voorwaarden

Voorwaarden

De Quizshow is een handelsnaam en concept van BoukeKoning.nl. Wij zijn een betrouwbare partij die zijn opdrachten tot in de puntjes naar tevredenheid verzorgt. Het is goed om afspraken te maken over de verplichtingen die we naar elkaar hebben. Bekijk daarom hier de voorwaarden van De Quizshow.

Daarnaast kun je hier teruglezen hoe we omgaan met jouw gegevens. Dit staat in het Privacybeleid.

Historie

De ‘Algemene voorwaarden v3.0’ en ‘Aanvullende voorwaarden De Quizshow v2.0’ zijn per 19-04-2023 samengevoegd naar 1 document. De praktische specificaties en eisen zijn verplaatst vanuit de voorwaarden naar een nieuwe Rider, die een onderdeel zijn van de Boekingsopdracht. Dit hebben we gedaan om overzichtelijk in 1 document de praktische zaken bij elkaar te hebben. Alle juridische afspraken zijn enigszins herschreven en staan in de ‘Algemene voorwaarden v4.0’. De vervallen voorwaarden zijn alleen geldig voor reeds eerder definitief gemaakte boekingen.

Onderstaande voorwaarden waren geldig t/m 31-12-2023

Onderstaande voorwaarden waren geldig t/m 18-04-2023

Nieuwsbrief

Laat hieronder jouw gegevens achter om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een activeringslink. Klik deze aan om je aanmelding definitief te maken.

Psst… Mogen wij je op de hoogte houden van het leukste nieuws rondom De Quizshow?