Zeeuws

 23,95

Deze heerlijke themabox is gebaseerd op heerlijke en eerlijke Zeeuwse streekproducten. Geniet van het lekkers dat ons eigen land biedt en laat je verrassen met deze heerlijke smaaksensatie. De box is gevuld met mexicano’s, 3 worstjes, Zeeuws spek, dipsticks, dipje en verslavend lekkere cashew zeezout chocorotsjes. Voor ongeveer 4 personen.

Beschrijving

Deze heerlijke themabox is gebaseerd op heerlijke en eerlijke Zeeuwse streekproducten. Geniet van het lekkers dat ons eigen land biedt en laat je verrassen met deze heerlijke smaaksensatie. De box is gevuld met mexicano’s, 2 worstjes, Zeeuws spek, kaasblokjes, dipsticks, dipje en verslavend lekkere cashew zeezout chocorotsjes. Deze quizbox is minder geschikt om individueel te verzenden bij warme temperaturen in verband met de verse vleescomponenten. Voor ongeveer 4 personen.

Extra informatie

Gewicht 1700 g
Afmetingen 33 × 22 × 14 cm

Nieuwsbrief

Laat hieronder jouw gegevens achter om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een activeringslink. Klik deze aan om je aanmelding definitief te maken.

Psst… Mogen wij je op de hoogte houden van het leukste nieuws rondom De Quizshow?