Mogelijkheden

Antwoorden met stemkastjes

Bij De Quizshow wordt er door de teams geantwoord via moderne en draadloze stemkastjes. Nadat de quizmaster de vraag heeft gesteld en de tijd begint te lopen, kunnen de teams hun antwoorden intoetsen. Soms zijn er ook vragen waarbij alleen het snelste team mag antwoorden. De computer registreert feilloos alle ingetoetste antwoorden of bepaalt welk teams als eerste drukte. Wanneer aan het einde van de quiz blijkt dat teams een gelijk score hebben, weet de computer op duizendsten van een seconde nauwkeurig welk team het snelste was tijdens de quiz.

Realtime elektronische scores

Geen tijd verliezen aan het controleren van antwoorden, opschrijven van standen, optellen van rondes en ingewikkelde constructies bij gelijke scores. Alle behaalde punten worden realtime bijgehouden door de computer, vals spelen is niet mogelijk! De Quizmaster kan op ieder moment de behaalde punten bekijken en daarmee de spanning verder opbouwen. Ook de spelers kunnen bij elke vraag zien hoeveel tijd er nog is om te antwoorden en hoeveel goede en foute antwoorden er zijn gegeven. Na iedere ronde wordt getoond hoeveel punten er zijn gehaald en wat de stand is. Enthousiasme gegarandeerd!

Spectaculair decor

Bij De Quizshow draait het niet alleen om de vragen, maar zeker ook om de totaalbeleving. Daarom zorgen wij er voor dat de quizlocatie wordt voorzien van een prachtig modern decor. Dit decor bestaat uit een achtergrond, 1 of meerdere schermen, uitstekend geluid en een interactieve lichtshow. Alle elementen zijn op elkaar afgestemd. Zo zal het decor actief worden als de bedenktijd loopt en reageren op de antwoorden van de teams. Dit zorgt er voor dat er een spannende sfeer ontstaat die indruk zal maken op de spelers.

 

Unieke glazen awards

Voor het winnende team staat er een prachtige glazen award te wachten. Een unieke en bijzondere herinnering aan een prachtige Quizshow. Laat de spelers alvast een roulatieschema opstellen, want elk teamlid wil deze award thuis hebben. De award wordt ingegraveerd met de datum en naam van het evenement. Met recht uniek! Optioneel is het mogelijk om awards te geven aan het team welke 2e en 3e eindigen.

 

Quizvragen over jouw event!

Tijdens De Quizshow vuren we allerlei vragen af op de spelers. Daar kunnen ook vragen aan toe worden gevoegd die gaan over jouw event of organisatie. Zo maak je de quiz persoonlijk en uniek. Maak zelf 1 of 2 rondes á 10 vragen, wij zorgen er voor dat deze tijdens de show voorbij komen. Dit kunnen zowel reguliere als vragen met foto’s of audio zijn. Spelers zullen zich nog meer verbonden voelen met het event of jouw organisatie.

 

Veel categorieën en vraagtypes

De vragen die voorbij komen zijn van veel verschillende categorieën. Uiteraard Algemeen, maar ook Sport, Politiek, Nieuws en Entertainment. Vragen komen voorbij als normale multiple-choice vragen, maar ook in de vorm van foto’s. Deze worden afgewisseld met muziekvragen. Soms moeten teams de titel en artiest raden, de andere keer moet je zo snel mogelijk de juiste artiest kiezen. Tot slot kunnen ook videofragmenten voorbij komen, waarbij het collectief geheugen wordt getest.

Spectaculaire spellen

Tijdens de quiz worden er niet alleen vragen beantwoord of muziek geraden. Op een aantal momenten worden er ook knotsgekke spellen gespeeld. Bijvoorbeeld het digitale Balletje Balletje. Dit begint nog eenvoudig met 3 bekertjes maar wordt langzaam opgebouwd naar 6 bekers die bovendien steeds sneller gaan. Een ander leuk spel is de paardenrace. Deelnemers moeten inschatten welk paard volgens hen als eerste over de streep komt. Onmogelijk vooraf te raden maar garant voor een aantal minuten chaotische hilariteit.

Online resultaten

Aan het einde van De Quizshow is het feest voor de winnaars: de einduitslag is bekend. De awards en prijzen worden uitgereikt en er zal nog flink worden nagesproken. De volgende dag kunnen de teams nog eens de uitslag nakijken op onze website en analyseren hoe ze het nu eigenlijk hebben gedaan ten opzichte van de tegenstanders. Wie weet ontstaan er dan nog leuke nagesprekken…

Gratis aanmeldsite

Het organiseren van een quiz kost tijd. Deelnemers willen zich ergens kunnen aanmelden. Wie gaat dit coördineren? Moeten ze mailen? Briefjes inleveren? Oeps, een briefje kwijtgeraakt? Appje niet goed genoteerd… Wij nemen je dit graag uit handen. Deelnemers kunnen zich via een speciale pagina op de site van De Quizshow aanmelden. Zo is de quiz startklaar op de grote dag zelf. Aan de aanmeldsite zijn geen extra kosten verbonden. Heb je als organisator inschrijfgeld verbonden aan deelname? Dan regelen we ook direct de online betaling voor je. De ontvangen inschrijfgelden worden dan verrekend op de factuur, uiteraard overzichtelijk gespecificeerd. Voor de betaal optie rekenen we een bijdrage van € 1,00 per aanmelding/betaling.

Jouw event compleet van A tot Z door ons laten regelen? Doen we!