De Quizshow presenteert

Kollumer Kaasdagen, Kollum

Donderdag 25 april 2024 - 20.00 uur

Welkom bij De Quizshow: Kollumer Kaasdagen (25-04-2024)!

Op donderdag 25 april 2024 is het tijd voor De Quizshow in de Feesttent van de Kollumer Kaasdagen in Kollum! In een supergezellige liveshow gaan we gezellig quizzen. Doe jij mee? Koop dan nu je ticketcode zodat je er bij bent.

Je maakt kans op leuke prijzen en we maken er bovenal een gezellige avond van! De quiz begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Koop je tickets

Om mee te kunnen doen met deze quiz heb je een geldige TICKETCODE nodig. Deze koop je in onze webshop, via de knop hiernaast.

Kosten deelname
Regulier: € 30,- per team
Let op: Een team kan uit maximaal 6 personen bestaan.

Wat heb je nodig?

  1. Een smartphone of tablet met daarop de app ‘QuizXpress Smart Buzzer’ om je antwoorden door te kunnen geven. Je kunt deze downloaden via onderstaande knoppen of ga op je smartphone/tablet naar www.dequizshow.nl/app.
  2. Per team een TICKETCODE! Klik hier om deze te kopen.

Hoe doe je mee?

  1. Start de app QuizXpress Smart Buzzer (zie hiernaast).
  2. Vul je spelersnaam in en druk op ‘AANMELDEN MET PIN’.
  3. Vul de pincode in die op het scherm staat en druk op ‘LOGIN MET PIN’.
  4. Vul de ‘TICKETCODE’ in en druk op ‘VERBINDEN’.
  5. Wacht op verdere instructies van de quizmaster.

Let op! Schakel na het inloggen en tijdens de quiz niet over naar andere apps. Log ook niet uit. Hierdoor loop je het risico uit het spel te raken en je punten kwijt te raken. Dit kunnen we tijdens de show niet herstellen.

Wat vond je van De Quizshow?

Wij hopen dat je hebt genoten van De Quizshow! Daarom willen wij je vragen om na afloop van deze quiz hier een review achter te laten. Uiteraard hopen wij op de 5 sterren!

Om je een handje te helpen: onder alle reacties die we deze maand ontvangen, verloten wij een overheerlijke attentie. Grijp dus nu je kans!

Er zijn nog geen reviews voor deze show. Ben jij de eerste?

Nieuwsbrief

Laat hieronder jouw gegevens achter om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een activeringslink. Klik deze aan om je aanmelding definitief te maken.

Psst… Mogen wij je op de hoogte houden van het leukste nieuws rondom De Quizshow?