ClickCease

De Quizshow online!

De Quizshow Online is hét alternatief voor een traditionele pubquiz. Je kunt deze net zo goed vanuit je eigen woonkamer spelen. Tegen elkaar én met elkaar! Voor elk event, zoals bedrijfsfeest, personeelsuitje, vrijwilligersfeest, dorpsfeest of wel ander evement dan ook.

Deelnemers volgen vanuit de eigen woonkamer de live-uitzending via laptop of computer. Met een app op de smartphone of tablet geven ze vervolgens antwoord op de vragen. Via een chatbox kun je kletsen met andere deelnemers én de quizhost! Zo betrekken we alle deelnemers bij de show. Samen met de foto’s die deelnemers in kunnen sturen, wordt het een superinteractieve show waar nog lang over gesproken zal worden.

Wat is De Quizshow Online
Waarom De Quizshow Online?

De Quizshow Online

vanaf
495
00
  • Inclusief 50 deelnemers
  • Uit te breiden naar meer deelnemers
  • Eigen quizpagina met uitleg
  • Live-uitzending vanuit Quizshow-studio
  • Chatten met de quizhost tijdens de show
  • Thuisfotobreak
Populair

Nieuw: de overheerlijke eerlijke Quizbox!

Maak de thuisbeleving tijdens de online quiz compleet door deelnemers de goed gevulde Quizbox aan te bieden. De boxen kunnen worden geleverd op een (bedrijfs)adres voor eigen verspreiding of wij zorgen dat ze individueel worden bezorgd. Een aantal pakketten hebben we voor je samengesteld, maatwerk is ook mogelijk. De boxen zijn al verkrijgbaar vanaf € 19,95.

Profiteer nu: tot € 2,- korting op de Quizbox

Actie geldig t/m 5 september 2021 voor alle aangevraagde boekingen in 2021. Klik hier voor meer informatie en de prijzen.

Wat heb je nodig?

Spelers hebben een computer/laptop nodig om de livestream te kunnen bekijken. Daarnaast heb je een smartphone nodig met daarop een speciale app waarmee je de antwoorden kunt geven. De links naar deze app wordt aan alle deelnemers gestuurd.

Duur van de quiz

De quiz duurt normaal gesproken ongeveer 2 uren. Halverwege is er een pauze van ongeveer 10 minuten. Handig om de hapjes en drankjes bij te vullen en/of naar het toilet te gaan. De livestream begint ongeveer 15 minuten voor aanvang.

Inhoud van de quiz

In ongeveer 8 rondes komen allerlei vragen en spellen aan bod. Denk aan categorieën als Algemeen, Sport, Geschiedenis en meer. Ook fotorondes en muziekrondes kunnen voorbij komen. Wil je de quiz afstemmen op je eigen organisatie? Dat kan! Neem daarvoor contact met ons op.

Eigen quizpagina

De quiz speelt zich af op jullie eigen quizpagina binnen onze website. Op deze pagina staat de livestream, een chatbox en alle informatie die nodig is om de quiz te kunnen spelen. Door deze pagina te verspreiden onder de deelnemers kunnen ze mee doen met de quiz.

Extra faciliteiten

Glazen award

Optioneel kunnen wij prachtige glazen awards leveren. Deze zijn lasergegraveerd en heeft naast het logo van De Quizshow de quizdatum en de naam van het event zichtbaar. Een elegante en unieke herinnering!

Inschrijfformulier

Via de eigen livestreampagina kan er een inschrijfformulier worden aangemaakt, waar deelnemers zich mee kunnen aanmelden. Elke inschrijving wordt bevestigd aan zowel de deelnemer als de organisator.

Betaling inschrijfgeld

Is het event toegangkelijk tegen betaling? Het inschrijfgeld kan direct via iDeal worden voldaan middels een webshop. Na de quiz wordt het geïnde entreegeld verrekend met de factuur.

Ticketcode deelnemers

Met ticketcodes heb je volledige controle over het mee kunnen doen aan De Quizhow. Deze tickets kun je zelf verspreiden via een door ons aangeleverd sjabloon, of kunnen deelnemers zelf bestellen of aanvragen via een speciale bestelpagina.