De Quizbox!

Wil jij de quizavond nog leuker en completer maken? Bestel dan nu de Quizbox!

Deze overheerlijke en unieke borrelbox boordevol heerlijke en eerlijke hapjes zorgt er voor dat je ook als innerlijke mens geniet tijdens De Quizshow. Je kunt het bestellen van de Quizbox aan de deelnemers zelf overlaten, of bijboeken als heerlijke attentie. De borrelboxen kunnen als partij worden bezorgd op een (bedrijfs)adres of individueel worden verzonden aan alle deelnemers.

Er zijn 4 varianten samengesteld met verschillende producten. Bewust kiezen wij er voor geen dranken aan de box toe te voegen, iedereen heeft immers hierin zijn of haar eigen voorkeur. Wil je dit wel graag of heb je andere wensen over de Quizbox? Maatwerk is altijd mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op. De door ons samengestelde boxen heeft een inhoud voor ongeveer 4 personen.

 • Lekker gevuld
  Lekker gevuld € 19,95

  Deze overheerlijke gevulde borrelbox bestaat uit allerlei lekkers, zoals kaas, kruidenkaas, dipsticks, 2 worstjes, mexicano's en gesuikerde pinda's. Deze box is prima geschikt om ook individueel te verzenden naar deelnemers.

 • Lekker pittig
  Lekker pittig € 24,95

  Hou je van meer pittiger gevulde box die de smaakpappillen goed aan het werk zetten? Ga dan voor de Quizbox Lekker pittig! Deze box is gevuld met pikante worst, grillworst, kaassushi, zoete olijven, dipsticks, dipje, pinda's en kaas. Deze box is minder geschikt om individueel te verzenden bij warme temperaturen in verband met de verse vleescomponenten.

 • Zeeuws
  Zeeuws € 21,95

  Deze heerlijke themabox is gebaseerd op heerlijke en eerlijke Zeeuwse streekproducten. Geniet van het lekkers dat ons eigen land biedt en laat je verrassen met deze heerlijke smaaksensatie. De box is onder andere gevuld met mexicano's, 3 worstjes, Zeeuws spek, dipsticks, dipje en verslavend lekkere cashew zeezout chocorotsjes. Deze quizbox is minder geschikt om individueel te verzenden bij warme temperaturen in verband met de verse vleescomponenten.

 • Lekker pittig en anders
  Lekker pittig en anders € 24,95

  Deze pittige quizbox is een variatie op de 'Lekker pittig' Quizbox, maar dan gevuld met producten die geschikter zijn om individueel te verzenden. Met de producten in deze box weten we ook zeker dat de smaaksensatie fantastisch zal zijn. Met kaaspuntjes, dubbele pikante worst, kruidenkaas, dipsticks, Japanse mix, TUC's, mosterd-dille-dip en verslavend lekkere cashew zeezout chocorotsjes.

De mogelijkheden

De Quizbox kan op verschillende manier worden ingezet en worden verspreid. De borrelbox bevat o.a. versproducten. Het is daarom belangrijk dat de Quizbox zo snel mogelijk terecht komt bij de deelnemers nadat deze klaar is gemaakt. Bekijk de mogelijkheden of laat ons je wensen weten, dan zoeken wij de passende oplossing!

Afleveren bij jouw vestiging

Laat het totaal aantal Quizboxen afleveren bij jouw eigen bedrijfsvestiging. Je zorgt zelf voor het koel bewaren en af laten halen door de deelnemers. Op een afgesproken datum worden de boxen klaar gemaakt en bij je bezorgd. Vers gegarandeerd! De verzendkosten zijn afhankelijk van de gekozen aflevermethode en -locatie.

Centrale verzending

Wil je volledige ontzorging en de Quizbox rechtstreeks bij de deelnemers af laten leveren? Dat kan! We spreken samen af tot wanneer het aantal boxen nog aangepast kan worden, daarna gaan we aan de slag met de inkoop. 2 werkdagen voor de quizdatum worden de boxen gereedgemaakt en verzonden.

Volg de box met Track&Trace

Wanneer je kiest voor centrale verzending naar de deelnemers, krijgt elke ontvanger een persoonlijk bericht waarin de box wordt aangekondigd. Via een link kan de bezorging worden gevolgd. Via onderstaande link kan de bezorging ook worden gecontroleerd.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% btw en verzendkosten. Rond feestdagen kunnen hogere pakket- en verzendkosten van toepassing zijn. Niet alle producten zijn geschikt voor verzending bij warmere buitentemperaturen. Inhoud van de boxen kan afwijken op basis van voorraden.